Strasznie mi się podoba czołówka tego serialu! Nie widziałam tego typu w żadnym innym. No i świetna piosenka Jace Everett, "Bad Things". Mogę ją ogladać w kółko. Powinni dostać za nią jakąś nagrodę.
Również czołówka mi się podoba :)) Jest taka inna od tych wszystkich innych czołówek :D I ta piosenka...Fajnie, że nie zmienili czołówki :)
O fuuuu, wybacz, ale jeśli widok zdechłego szczura czy tam oposa i obleśne baby tańczące przy rurze to dla Ciebie ,,super czołówka" to Ci współczuję... A piosenka to po prostu dno dna... Piękną czołówkę i piosenki to mają telenowele, np. Manuela, a nie to zboczone g. !
jeśli Ty widzisz w czołówce tylko zdechłego szczura i obleśne baby to ja bardziej Ci współczuje :p
Manuela ?? ahahaha :D spoko
Tak, też ją uwielbiam :)
Jest przy tym doskonale dopasowana do serialu. Ma to coś.
Bless this post!
Fajnymi czołówkami może sie też pochwalić American Horror Story, tylko swoją strasznością przebijają sam serial :D
Strasznie, strasznie ale to strasznie się z tobą zgadzam! Czołówka idealnie odzwierciedla to co w serialu jest najmocniej zaakcentowane - mroczny klimat bagien, seks, pożądanie, krew, śmierć, miłość i zepsucie. Doskonała.