PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74725
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

będzie jeszcze pumą? Pytam poważnie, bo w końcu przeszedł "rytuał", ale nie doczekał się przemiany... Dlaczego?

EastJudas

Było mówione że panterołakiem nie pumą :-P, można się stać tylko rodząc a nie przez ugryzienie.

ocenił(a) serial na 7
Jessica_TB

No jak? Przecież w książce był po ugryzieniu. Jednak można zaakceptować fakt, że w filmie nie może się stać panterołakiem w ten sposób

spines

Niestety nie tylko to się nie zgadza z książką ^^

spines

Czyli to, że zostanie panterołakiem odpada już? Nie mogę liczyć na taki twist?:P

ocenił(a) serial na 8
EastJudas

Ciekawe co się stało z Crystal i rodzinka panterolakow. Mam nadzieję że w 7 sezonie się pojawia.

Magic1997

A ja nie, strasznie irytująca była -,-

Magic1997

To całkiem logiczne, że nie przemieniają się od gryzienia, przynajmniej zwykłego. To samo z wampirami. Kiedyś w Wiedźminie wampir Regis rozłożył na łopatki teorię o tym, że po ugryzieniu człowiek zmieni się w wampira. Wystarczy trochę matematyki i można zobaczyć, że takie działanie doprowadziłoby szybko do wymarcia rasy ludzkiej.

Co do powrotu panterołaków szczerze wątpię aby się mieli pojawić. Są to po prostu kolejne likantropy, które niewiele wniosłyby raczej do fabuły. Jeżeli mam spekulować to wolałbym aby pokazali się:
- nowej generacji wiedźmy, dziwi mnie że cały sztab zrobiony przez gubernatora nie wpadł na to, że istnieje możliwość eksterminacji wampirów poprzez czary, zwłaszcza, że to się działo na jego terenie.
- demony takie jak ma La fayette, nie znamy możliwości tych istot i mogą być całkiem spore.

Jaq87

A jest ugryzienie "niezwykłe"? Bo ja nie znam...

EastJudas

Spoko, walnąłem babola, mogłem to pominąć. Nie ma tematu.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Jaq87

Ale dla mnie to jest dziwne bo Crystal wierzyła w to że Jason się przemieni, i co tak porostu by go zostawiła w spokoju ? Trochę dziwne.

Magic1997

Widocznie była głupsza niż się wydawało..