PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74725
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy Pam zginie?

ocenił(a) serial na 10

W 6 odcinku ma walczyć z Ericem, a po zwiastunie widać kto przeżył. Chyba, że twórcy specjalnie
taką sytuację zaaranżowali, by trzymać widzów w niepewności.

kaspi149

Może tak,a może nie,w końcu to True Blood i można się spodziewać wszystkiego.Chociaż nie sądzę,żeby ją uśmiercili,bo jest baaardzo barwną i charyzmatyczną,charakterną postacią,więc serial by niewyobrażalnie bez niej podupadł.Niby naturalizm,blah,blah,blah,ale jednak to miałoby jakiś wpływ na rozwój serialu.
Ostatecznie Eric ma jeszcze Willę :).Ciekawe jak się jej losy potoczą,jaka będzie jej dalsza relacja z Eric'em.O podłożu romantycznym,czy bardziej tak jak między Pam.
I żeby nie zabili Terry'ego!!To byłaby kulka między nogi,zwłaszcza dla Arlene i dzieci!Niech ten facet myśli!!!! :(
I co z Sookie?!Utopi ją ten kochany tatuś,czy może przybiegnie jej na ratunek któryś jej wampirzych chłopaków,szkoda,że nie zrobi tego Eric,bo jest zapuszkowany.. -,-
I biedne dzieciaki Andy'ego.I'M GONNA HATE JESSICA!!!
I wypieprzyć Sarę Newlin,ześwirowanego tatuśka Burrella,oraz superhiper obłudnego ex męża Sary!!
Ciekawa jestem dalszych losów Eric'a.Myślał,że wymyślił super plan,ale jak widać się chłopak przejechał.

ocenił(a) serial na 7
kaspi149

Niestety wydaje mi się, że Pam zginie. Ten jej konflikt z Erikiem, poczucie opuszczenia itd. - dla mnie wszystko zmierza w stronę Pam oddającej życie, żeby Eric przeżył + wiking mściciel

ms_rosencrantz

a jeśli popatrzeć na to pod innym kątem? eric, pam i trochę sookie to najczęściej typowani podejrzani przez fanów. głupotą twórców byłoby napisanie takiego scenariuszu, który byłby łatwy do przewidzenia. a w tym sezonie nawet dobrze sobie radzą. może zamiast pam zginie tara. odda za nią życie, gdy ta będzie chciała oddać swoje za erica. jest też dosyć nudna, niczego nie wnosi oprócz 'stawiania się' ericowi i bycia prawdopodobną dziewczyną dla pam. zastanawiałam się jeszcze nad jessicą, ale ma zbyt duży fanbase.

yesmasterduck

Zarówno Pam,jak i Eric wyjdą cało z opresji,widać to w trailerze,jest pokazana twarz Eric'a zza zakrawionej szyby,w szybie jest dziura,z której Eric w stronę Burrella i jego pociesznego pieska Newlina i jego ex zdźiry.Także,take it easy wszystko najprawdopodobniej zakończy się wiktorią Eric'a i Pam,aczkolwiek nic nie jest pewne.
Myślę,że Eric raczej przeżyje,bo to w końcu Eric,a jeszcze 7 sezon za pasem :)
No i pierwsze pojawienie się wampirzycy Violet!Zrobiła na mnie nieszczególne wrażenie,bardzo kojarzy mi się z Norą.Mam niejasne poczucie,że Eric będzie miał z nią romans i niepodoba mi się to -,-.

CzarnaMamba_1277

*znaczy się,że celuje do Burrella zza szyby.

ocenił(a) serial na 6
CzarnaMamba_1277

Eric na pewno przeżyje, bo TB nie przeżyje rozpaczy i żałoby po Ericu. To jak w TVD zabić Damona, nawet sobie nie wyobrażam tej ogólnoświatowej fanowskiej histerii.
Skoro ma być 7 sezon, to przynajmniej Eric przeżyje bankowo.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Erick i pam raczej niemożliwe by ktoś z nich został uśmiercony, co-najmniej nie teraz.Raczej jakoś ich oszukają zobaczy się w praniu :D

ocenił(a) serial na 6
Lap

Też tak mówię;)

WhiteDemon

Wątpie by mieli uśmiercać postacie dla których głównie oglądany jest ten serial ;) Ale jestem ciekawa jak potoczy się ta scena z Pam i Ericiem. Mam podejrzenia że może Bill albo Jason coś tam odwalą xD

ocenił(a) serial na 8
Jessica_TB

Patrząc tak statystycznie czy zgnoił ktoś kto przeżył 1 sezon i nadal jest w serialu? z 2 strony narobiło się dużo nowych postaci wiec może chcą dać im czas antenowy hm...

kaspi149

O nie,Pam musi zostać!

ocenił(a) serial na 7
maIinowa

Pam zostanie i Eryczek też. Za to mogliby uśmiercić Jessikę, wkurzać mnie zaczęła.

biedroneczka_90_8

Widziałam dwa pierwsze odcinki,złapałam zamułę.
Oglądać dalej?

maIinowa

Zależy co i jak preferujesz, mi osobiscie pierwsze 3 sezony bardzo się podobały, kolejne kwestia gustu. Ale po dwóch odcinkach chyba jeszcze nie ma się co poddawać ;)

Jessica_TB

nie nie,ja widziałam wszystkie 5 sezonów,tylko teraz od 6 coś nie mogę dalej ruszyć :)

maIinowa

Aaa źle zrozumiałam :-) Mi się podoba 6 sezon jak narazie, wkurza mnie tylko ze odcinki kończą się takimi scenami że nie można się kolejnego z ciekawości doczekać. Ja proponuję jednak się dalej przełamać :-D

Jessica_TB

więc spróbuje się przełamać i obejrzę :)

ocenił(a) serial na 7
maIinowa

Oglądaj, chociaż żeby się dowiedzieć czy te wizje Bilborda okażą się prawdziwe, no i pojawia się ten Warlow czy jak mu tam, poza tym Jessica ma rację, odcinki kończą się tak, że nie możesz doczekać się kolejnego, ale oglądając idzie złapać zamuła.

biedroneczka_90_8

Obejrzałam i teraz jestem już na bieżąco i faktycznie ciężko będzie do jutra wytrzymać,jestem cholernie ciekawa jak rozwiążą motyw z Pam i Ericem bo jakoś nie wyobrażam sobie,że któreś z nich może zginąć.I też jestem ciekawa kto uratuje Sookie.Podoba mi się Warlow,może on jakimiś czarodziejskimi sztuczkami wydostanie sie z klatki u Billa i pomoże S..Tara i Jess,pasują do siebie;D

ocenił(a) serial na 8
kaspi149

Wątpię aby Eric umarł to zbyt ważna postać w serialu a co do Pam to mam nadzieję że przeżyję to jedna z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 9
kaspi149

W zwiastunie widać dziurę w szybie, a po szybie leje się krew. Dziura zrobiona przez kołek, który Eryk żucił i może kogoś trafił. Wielebny się boi co widać. Siła 1000-letniego wampira pewnie została niedoceniona przez ludzi z tego obozu dla wampirów. Czy zabił Pam? Raczej wątpie, coś razem wykombinują aby przeżyć. Pam jest barwną postacią i lubianą. Jest ozdobą drugiego planu. Byłaby to za duża strata dla serialu.