Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74912
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Mam pytanie, bo zastanawiam się czy obejrzeć ten serial. Czy jeśli nie jestem jakimś ogromnym
fanem wampirów i całej tej otoczki to znajdę w tym serialu coś dla siebie? Tzn, czy w serialu są
jakieś głębsze wątki czy typowa rozrywka?

ocenił(a) serial na 7

szybki look na Twoją topkę
Dr House
Justified
Community
Orange Is the New Black
mają wątki płytsze niż TB. Tak, to rozrywka, ale na bardzo przyzwoitym poziomie. O ile ktoś lubi krew, seks, przemoc no i więcej krwi.

użytkownik usunięty
Cerbin

Dzięki, ale wciąż nijak nie zbliża mnie to do decyzji. Może obejrzę pilota i się przekonam.

PS. Nigdzie na napisałem, że są to głębokie seriale, więc nie musisz mi tego wyrzucać :P

ocenił(a) serial na 7

Serial na pewno jest dobry, chociaż niektórym zabiera parę epek przekonanie się do maniery gry Sookie - gra bohaterkę, którą jeśli weźmie się zbyt poważnie może krew zalać.

ocenił(a) serial na 3

Obejrzałam bo przy okazji serialu Six feet Under pojawiały się opinie, że to ewidentnie dzieło Alana Balla, czuć ten klimat, świetne itp. Kończę, męcze pierwszy sezon już kilka miesięcy i chyba juz nie obejrze reszty. Nie lubię wampirów i ten serial mnie uświadomił, że to się nie zmieni. Aktorzy też mi nie pasują. Najdłużej się przekonywałam do Breaking Bad a potem się wciągnęłam na maxa, tu kompletnie nie mogę.

ocenił(a) serial na 5
MsMcNamara

He he no cóż Breaking Bad to najwyższa półka a tu od takie byle coś.Oglądam to ale cieszę się że sezon 7 będzie ostatnim.Można obejrzeć ale szału nie ma i jeśli nie jesteś fanem wilkołaków czy wampirów dokładniej to raczej przeszedłbym koło tego serialu obojętnie.