Mam pytanie, bo zastanawiam się czy obejrzeć ten serial. Czy jeśli nie jestem jakimś ogromnym
fanem wampirów i całej tej otoczki to znajdę w tym serialu coś dla siebie? Tzn, czy w serialu są
jakieś głębsze wątki czy typowa rozrywka?
szybki look na Twoją topkę
Dr House
Justified
Community
Orange Is the New Black
mają wątki płytsze niż TB. Tak, to rozrywka, ale na bardzo przyzwoitym poziomie. O ile ktoś lubi krew, seks, przemoc no i więcej krwi.
Dzięki, ale wciąż nijak nie zbliża mnie to do decyzji. Może obejrzę pilota i się przekonam.
PS. Nigdzie na napisałem, że są to głębokie seriale, więc nie musisz mi tego wyrzucać :P
Serial na pewno jest dobry, chociaż niektórym zabiera parę epek przekonanie się do maniery gry Sookie - gra bohaterkę, którą jeśli weźmie się zbyt poważnie może krew zalać.
Obejrzałam bo przy okazji serialu Six feet Under pojawiały się opinie, że to ewidentnie dzieło Alana Balla, czuć ten klimat, świetne itp. Kończę, męcze pierwszy sezon już kilka miesięcy i chyba juz nie obejrze reszty. Nie lubię wampirów i ten serial mnie uświadomił, że to się nie zmieni. Aktorzy też mi nie pasują. Najdłużej się przekonywałam do Breaking Bad a potem się wciągnęłam na maxa, tu kompletnie nie mogę.