PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy warto zaczynać oglądać ten serial teraz od 1 odcinka 1 sezonu? Czy może teraz u progu 7 sezonu powiedzielibyście, że nie warto?
Ja oglądam bardzo dużo seriali, te w kategorii fantasy/ sci-fi/horror najbardziej mi się podobają.
Oglądam również Pamiętniki Wampirów, początkowo byłam nimi zachwycona, ostatnie sezony były już trochę gorsze. Czy True Blood jest tak dobre jak 1/2 sezon pamiętników czy może nawet lepsze?

Muszę się też przyznać, że jedno podejście od tego serialu już miałam, obejrzałam pierwszy odcinek. Niby wszystko fajnie,nic strasznego powiedzieć się nie da, no ale jakoś drugiego odcinka oglądać mi się zupełnie nie chciało i nie kontynuowałam przygody z true blood. Stąd moje pytanie: czy akcja szybko się rozwinie?

Polecacie?

gratka1

Ja mam dodatkowo pytanie czy to jest coś jak zmierzch? Tzn napakowani kolesie, seksowne laski czy jest coś więcej? Czy jest w tym dużo romansów itp?

ocenił(a) serial na 8
tihomax

Warto , spoko serial, totalne przeciwieństwo "Zmierzchu", romanse są, ale jest też brudny seks, przemoc i do tego wiele momentów komediowych.

adyn

Moim zdaniem warto. I nie, nie jest podobny do Zmierzchu. Wręcz przeciwnie :)

ocenił(a) serial na 8
tihomax

Zmierzch przy Czystej krwi wygląda jak produkcja Disneya :)

Real4ever

dokładnie:) w większości brzydcy ludzie, seks gdzie popadnie, zabijanie się nawzajem :) kocham ten serial :P