PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy warto?

ocenił(a) serial na 7

Mam proste pytanie odnośnie tego serialu. Mianowicie czy warto oglądać dla kogoś kto nie lubi zmierzcho-metroseksualno podobnych seriali. Trzyma się on starej tematyki wampiór chociażby z Blad'a?

ocenił(a) serial na 8
matlak19

Warto oglądac, jest śmieszny, raczej nie jest metroseksualny także polecam, ja lubie

matlak19

Oj warto, warto. Mnie wciągnął od pierwszego odcinka, a pomimo tego z każdym odcinkiem wciąga coraz bardziej (nie wiem jak to możliwe :)). True blood naprawił moje zdanie o wampirach, które nie należały do moich ulubionych ani nawet lubianych. Po obejrzeniu "Zmierzchu" i pięciu (PIĘCIU!) odcinków "Pamiętników wampirów" (oba filmy zmusiłam - po prostu chciałam sprawdzić czy są rzeczywiście tak beznadziejne jak przypuszczałam - i tak są beznadziejne) strasznie zraziłam się do wampirów. Na szczęście do obejrzenia "Czystej krwi" zachęcił mnie mój starszy brat, który ma bardzo dobry gust i każdy film, który on mi poleca okazuje się świetny. Tak więc do obejrzenia "True blood" jak najbardziej zachęcam! :)

użytkownik usunięty
matlak19

Pewnie pierwsze odcinki Cię nie wciągną,bo akcja się wlecze,ale później jest coraz lepiej.Warto spróbować.

ocenił(a) serial na 7
matlak19

Niestety dla mnie Zmierzch totalnie zniszczył tematyke wampirów, która kiedyś była świetna. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zacząc oglądac True blood, dzięki!

ocenił(a) serial na 7
matlak19

Polecam jak najmocniej sezon 1. Sezon 2 też daje radę, ogólnie oglądam na bieżąco, nadal mi się podoba ale dla mnie wypada coraz słabiej, odcinek kończący sezon pokazał, że jednak coś się ruszy i bardzo się cieszę bo wtrącono już za dużo niepotrzebnych wątków. Jeżeli mógłbym do czegoś porównać to podobnie jak Skazany na śmierć, pierwszy i drugi sezon wciągający a dalej oglądamy bo trzeba jakoś domknąć ten serial. Ale gorąco polecam. Pozdrawiam.