PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy warto?

ocenił(a) serial na 10

Czy serial jest warty przesiedzenia całych nocy na oglądaniu? ;)

Maargotta

Zdecydowanie warto ale nie wszystkie cztery sezony naraz. Jak już chcesz oglądać to nie przesadzaj z siedzeniem całymi nocami bo zgłupiejesz.

ocenił(a) serial na 8
eiv

w 3 dni obejrzałam 4 sezony i teraz, po 3 tygodniach znowu to robię, ale tylko wątki z Erickiem <3

ocenił(a) serial na 10
MelanieJoyce

zarwane noce to zadna nowosc ;D warto

ocenił(a) serial na 10
MelanieJoyce

szczerze mówiąc, ogladając galerie serialu trochę zraziłam się do tego serialu, bo nie zauważyłam tam żadnego wątku o miłości.
Czy serial jest podobny do pamiętników vampirów?

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

och, uwierz mi, jak we wszystkich serialach-i tu jest trójkąt.
widziałam chyba 3 odcinki pamiętników wampirów i uważam, że czysta krew jest o wiele lepsza, choć po 3 odcinkach trudno oceniać.
jednak polecam Ci to, bo na prawdę łatwo się zakochać.

ocenił(a) serial na 10
MelanieJoyce

hm, to polecam ci oglądanie nastepnych odcinków bo 1sezon jest taki normlanych w nastepnych to się dzieje dużoo . : )

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

no właśnie u koleżanki oglądałam jakiś późniejszy, ale nie zachwyca. czysta krew po dłuższym przemyśleniu nie jest GENIALNA, ale wciąga <3

ocenił(a) serial na 10
MelanieJoyce

bo z odcinkami musisz być na bierząco, Szczerze mówiąc sama do tego dojdziesz bo np. ja nie chciałam zacząć pamiętnki vampirow, bo uwazalam ze nic nie jest lepsze od zmierzchu i się pomyliłam P.V również bardzo mnie zachwycił i czasami poruszył do łez.

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

ale nie można oglądać serialu, jeśli tak bardzo się nie lubi głównych bohaterów.
3 odcinki mi wystarczyły i stwiedziłam, że ta brunetka jest cienka+2 chłopaków też nie lepszych.
w czystej krwii Sookie w 1 sezonie jest jakaś nie taka, ale później się ogarnia.
LOL, na prawdę nie przekonasz mnie do pamiętników wampirów, sorry

ocenił(a) serial na 7
MelanieJoyce

Pamiętniki nie umywają się do True Blood. Ten serial w ogóle nie może wytworzyć napięcia, bo fabuła nie przestaje gnać na łeb na szyję. Wszystkie wydarzenia zdają się być tak samo dramatyczne i poważne, że każdy odcinek wygląda jak finał sezonu. A postacie albo przeokropnie zmanierowane albo drewniane.