witam. oglądam serial od niedawna i aktualnie jestem na 5 odcinku 1 sezonu. w odcinku, jeśli się nie mylę, czwartym po raz pierwszy w tym pubie pojawia się Eric (rozmawia z Sookie i Billem,a potem chyba ucieka). mam do was pytanie - w którym odcinku Eric pojawia się znowu? będzie go można oglądać na ekranie dłużej? od którego odcinka jego postać będzie się pojawiać regularnie i kiedy ścina włosy?
będzie go na szczęście coraz więcej od 2 sezonu będzie częściej się pojawiał w 3 sezonie będzie w każdym odcinku
w 1 sezonie Eric pojawia się sporadycznie, ale potem będzie jednym z głównych bohaterów
ja lubię go szczególnie w 3 i 4 sezonie :)
W pierwszym sezonie ścina włosy :) Ale Ci zazdroszczę, że dopiero jesteś na pierwszym sezonie :) Ja już skończyłam oglądać Czystą Krew.
W drugim odcinku drugiego sezonu ścina włosy. SPOILER Pamiętacie, wtedy, kiedy trzyma w piwnicy takiego kogoś, a potem, no, pobrudził włosy i bał się, że Pam go za to zabije.
dziękuję bardzo. z jednej strony masz rację, ale z drugiej nie wiem o tym serialu jeszcze tylu rzeczy na temat których ty zapewne jesteś bardzo dobrze zorientowana. :)