http://youtu.be/K1p0ZQf_l10
Czyżby rozdwojenie jaźni było w rodzinie Stackhouse'ów rodzinne? ;D
Jason raz jest za,raz przeciw wampirom,Sookie raz kocha drugiego,raz trzeciego,a rodzice raz kochają,raz chcą zabić.Na tym chyba polega ich dramat,jak sądzę.
Co sądzicie o nowym sneak peeku?
Skoro jest zakochany w Jess to wiadomo że chce ją uwolnić udaje że zabił wampira żeby zapisać się do tej wampirzej policji i jako strażnik ją uwolnić :).Tak czy inaczej Jasona gestykulacja jest mistrzowska nadal :D
A to jest ciekawa teoria,w sumie całkiem dobra.Tyle,że Eric podobnie kombinował,a teraz co..
Co prawda,to prawda,że Jason wymiata.Tu taki tępy wieśniak,a nagle taki american komandos,taki co to robi wejście dynamitem,śpiewając "God bless America" ;D .
Tak tylko tutaj ma łatwiej bo nie jest Wampirem i na pewno nie tyle znanym :).Hehe no to w nim wg mnie jest najlepsze jest taki silly że aż jak dla mnie słodki :D.Każdy facet chciał bawić się w komandosa za młodu wiec tutaj takie jego spełnienie marzeń wychodzi :D.Chyba do 2 sezonu zaczął właśnie tak wymiatać , że go najbardziej lubię razem z Laf z postaci 2 planowych.
Tak,tylko,że Steve Newlin go zna i może go wydać,co zrobi napewno,choćby z samej chęci zemsty.Nie wspominając już o tym,że nazwisko Stackhouse zrobiło się po wydarzeniach ostatnich sezonów nieco rozpoznawalne i raczej nie jest bezpiecznie je nosić,zwłaszcza w takich miejscach jak vamp camp,gdzie na pewno o nim słyszeli.Przynajmniej niektórzy,a to już jest pewne ryzyko.Jason może zostać ujęty jako zdrajca.
Jednak nie maco ukrywać,że Jason to spec od wielkich wejść ;D W 08x02,gdy strzelił z karabinu do paintballa w czoło Steve'a Newlin'a,ratując Sookie i Eric'a,udawanie Boga przed "zombie" Maryann,wejście rambo w 12x05 w Zwierzchnictwie.. ;D Nie zdziwię,się,jeśli im do tego camp'u wjazd gąsiennicą zrobi ;D
A tak,Eric w wampirzym "światku" jest supergwiazdą.Chociaż i tak nie wszyscy go znają,Russell na przykład nie miał o nim pojęcia,zanim się mu nie przedstawił,więc nie przesadzajmy tak z tą rozpoznawalnością.
Tak jak Zuzaa pisze postara to naprawić , nie wiadomo czy podał tez prawdziwe nazwisko co do Nerwina to może się zawsze przebrać pamiętaj że ta "policja" prawie zawsze biega w kaskach.Oby mu się udało na pewno będzie niezła rozpierducha :D bo z nim udziałem raczej spokojnie nie będzie.Co do Ericka to myślę że jednak Ci co próbują znaleźć Vampirów wiedzą kim są chociaż szeryfowie.No i są przygotowani na atak Vampirów nie policjantów ;) ja myślę że może wypalić.
Mam nadzieję,że to wypali,bo to chyba jest jedyne słuszne wyjście w zaistniałej sytauacji.I ciekawe jak się wszystko dalej potoczy..Ktoś ma umrzeć,kto?
A Eric'a sądzę,że część zna,bo w stanie Louisiana jest figurą.Nawet wampiry przed nim pouciekały w camp'ie.
Kto , no ja strzelam w Nore może , ona w sumie nie bardzo się udziela w tym sezonie.Może to być też ta nowa Will-a .Co do Ericka raczej mało który wampir może się mu przedstawić więc raczej uciekać będą nadal :D
Eric i Pam przeżyją.Jason dostanie się do camp'u,wampiry będą chciały go zabić,ale Tara go obroni,odnajdzie Jessicę i ją przytuli :) Steve będzie rozpaczać,po kim,to się dopiero okaże,Sarah będzie coś kombinować,najprawdopodbniej ratować upadający obóz,Sookie przeżyje podtapianiei da się ugryźć Berlowowi,po co?Dowiemy się,ale nie wygląda na to by mieli romansować uff...Burrell zamknie Eric'a,który w jakiś sposób się uwolni i prawdopodopodobnie urwie głowę Truman'a Burrell'a,którego głowa pozbawiona reszty pokazana jest w najnowszym trailerze,chyba do 6,7 odcinka bodajże.Eric weżmie Willę,niczym rycerz na ręce i poleci do Billa.
Czyli wątki zaczynają się zespalać,Bill'a już widzimy z Eric'em,a tzn,że Sookie i Berlow też się niedługo z nimi pojawią,a to daje szanse na momenty Eric&Sookie,chociaź kto wie...?
W każdym razie będzie się działo! :)
No to akurat w TB jest częste że coś się dzieje :D, ja tych zwiastunów nie oglądam bo nie chce sobie psuć zabawy :), no ale jeśli pam nie było na tych zwiastunach to może jednak wykorkowała? a raczej wykołkowała :D
Aha zapomniałam dopisać!Pam przeżyje na 100%,czego dowodem jest scena w trailerze,w której zaznajamia się ze swoją nową siostrzyczką...Jak na nią to była całkiem spokojna ;D Może się nawet dziewczyny polubią,a przynajmniej będą się tolerować,bo w końcu obie są Eric'owymi dziećmi,obie są dla niego ważne i jeśli chcą się z nim trzymać to tylko razem,hehe,a to pech ;D
Eric to niedługo kur*wicy z tymi babami dostanie:Pam,Willa,Nora,Tara i może jeszcze Sookie na dokładkę ;D 5 bab-5 różnych pomysłów ;D
Jason udaje, byla scena jak dzwoni do Sooki i jej mówi ze spieprzył sprawę z Jessie i chce to naprawić i pochwili wchodzi do tego biura co jest na sneak peeku. Ale trzeba przyznać wypadł autentycznie:)
Jestem trochę skołowana przez HBO. 6 odcinek będzie miał premierę dopiero jutro, a już wypuścili promo 7 odcinka http://www.youtube.com/watch?v=NvHAza6gMzc Normalnie wypuszczają tylko o jeden odcinek do przodu, to znaczy, że miał już swoją premierę?
Trailery mają przygotowane "na zapas" i pewnie wyciekł dwa dni przed czasem :)
Zapowiada się ciekawie, ale w sumie jak ktoś nie chce sobie psuć odcinka 6 to nie polecam oglądać tego zwiastuna już teraz :P