Powiem jedno "wow". Scena z godrikiem zrobiła na mnie piorunujące wrażenie - ten wampir był taki dziki i klimatyczny że aż przeszywały mnie dreszcze - jego sposób mówienia to już zupełna wampirza perfekcja:):)
aż tak to chyba nie pokręcą fabuły w tym serialu. o ile pamiętam Sook nie była w łóżku z samem,am I wrong?
nie nie była, ale pogdybac zawsze mozna, bo szczerze mowiac koncza mi sie blondyni w Bon Temps :P hehe
troche to takie nieprawdopodony ten Eric, bo co by musiał zrobic Bill zeby sook go znienawidzila i sie bzykneła z E. ?
w tym sezonie ma ma być królowa Luizjany,więc może wyjdzie na jaw powód dlaczego Bill romansuje z Sook i ona rozgoryczona wpadnie w ramiona Erica który zawszę tego chciał
A mnie się Godric bardzo podobał w tym kawałku z końca 7 odcinka. Było w nim coś takiego pierwotnego i dzikiego. Sama nie wiem. Ale podoba mi się (chociaż aparycja by na to nie wskazywała).
Swoją droga bardzo się zdziwiłam jak go pierwszy raz pokazali, myślałam, że ktoś, kto stworzył Erica będzie tak raczej pod 40, 50 wyglądał.
Ja bym chciała zobaczyc też tą scene z promo gdzie Bill uderza Erica :] ciekawe, może to tylko za Lorene? a może za coś więcej
Mnie dzieciak szalenie się podobał, ma fajną aurę :). Potrafił oddać to, czego oczekiwałam od wiekowego wampira-niesamowite doświadczenie, spokój, a jednocześnie niewiarygodne zmęczenie tysiącletnim życiem i dzikość, czającą się gdzieś na skraju tego wszystkiego. Przez cały czas mówi półgłosem, a jednak budzi respekt. Dla mnie bomba :)