PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Wczoraj obejarzałem 8, później przez całą noc byłem wampirem :

siukuluku

2 pierwsze sezony :) i następne 2 w ciągu 4 dni. Klimat był niesamowity ;)

ocenił(a) serial na 9
moneczka1

eee, to widzę słabo wypadam z 4 sezonami w 6 dni ;D
ale mam pytanie do takich zapalczywców: czy po seansie tego typu (z takim nagromadzeniem historii) śnią się wam jakieś postaci z serialu albo coś w tym stylu?

feowe

Wiesz ja kocham takie maratony, zwykle właśnie filmowo/serialowo w klimacie wampiryzmu. Co do snów. Oczywiście, mam niesamowite sny. Miałam sen z Russell'em, Pam, Loreną, menadą. A Ty też jakieś miałaś?

ocenił(a) serial na 9
moneczka1

woow, w jednym śnie? musiało być kosmicznie!!
no właśnie jednej nocy miałam dziwny maraton senny. śniła mi się większość głównych wampirów, oprócz Russela i Jess podajże. z każdym jakaś historia, przygoda, później każdy się na mnie żywił. budziłam się za każdym razem jak akcja z jednym bohaterem się skończyła, jak zasypiałam ponownie to pojawiał się kolejny wampir. cały następny dzień chodziłam lekko roztrzęsiona ;D

feowe

e fajnie tak! :D

ocenił(a) serial na 9
Inspire

dopóki to był Eric albo Pam, to fajnie. ale po Talbocie dostałam gęsiej skórki ;p

feowe

Raz w jednym śnie wszyscy, a czasem uczta tylko z jedną postacią. Pamiętam dobrze każdy sen, niesamowite. Później aż czuć aurę przez dzień. A opowiedz dokładnie jakiś sen, to ja opowiem swój ;)

ocenił(a) serial na 9
moneczka1

ale to dla użytkowników powyżej 18 roku życia :D

ocenił(a) serial na 7
siukuluku

Ja 6, prowadzisz

ocenił(a) serial na 8
siukuluku

1 sezon, był początek lata i cholernie gorąco. Miałam zasłonięte okna żaluzjami antywłamaniowymi, więc w kompletnym mroku znalazłam przypadkiem na you tube.