PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jason ...

ocenił(a) serial na 10

Witam mam pytanie do was odnośnie choroby jasona on sie zmienia w jakąś krzyżówke postaci ?
pół człowiek pół coś innego ? jak myślicie proszę o odpowiedź z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 6
Adi323_filmweb

Jason rasy panterołak. Chyba. Bo jeszcze 3 odcinka nie oblukałam;)
Tak było w książkach więc strzelam że w serialu też poszli tym tropem.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

W książce Jasona pogryzł zazdrosny o Crystal konkurent. Jason stał się w ten sposób pumołakiem i ożenił się z Crystal (sama Crystal skończyła później dość makabrycznie) W serialu to pominięto.

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Tak w ksiące zmieniał się panterołaka, ale w serialu jedynie panterołaki go jedynie pogryzły, ale on sam sie nie przemienial.

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Tobie chyba chodzi o to dlaczego Jason w nowym odc, zemdlał? Tez mnie to zastanawia.

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

ale pogryziono jesona kupe odcinków temu dlaczego miało by sie teraz pojawić po takim czasie przemiana troche dziwne

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Ja nie wiem co mu dolega. Ale jak by sie nagle przemienil w panterolaka i pojawila by sie zgraja panterolakow to bym nie narzekal :)

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

ale być panterołakiem troche słabo lepszy by był taki bardziej przypominający człowieka panterołak

ocenił(a) serial na 9
Adi323_filmweb

jak jeszcze się okaże że Jason się przemienia w panterę to już będzie kupa kompletna, za bardzo pójdą w ilość wątków zamiast w jakość...

ocenił(a) serial na 9
irlandia28

Dla mnie Jason mógłby zamienić się w Wilkołaka. Skoro tak strasznie broni Sookie to mógłby to być jej wierny pies. Może jego postać w końcu nabrałaby jakiegoś sensu :)

ocenił(a) serial na 8
lafarfalla

Ja bym chcial, bo ten watek byl jak dla mnie bardzo ciekawy, no i chcial bym znowu zobaczyc porabaną rodzinke panterolakow.