Ja kibicuje Bilowi bo Eric to taki SS-man jak to było wczesniej już pokazane a Bill jak by nie patrzeć ją kocha :p i oby jego wybrala .
Bill forever, nawet mimo akcji z 3 odcinka - Lorena, kieruje nim miłość i dobro Sookie, Erica też lubię... no cóż może z czasem mnie bardziej przekona co do czystych intencji, ale wolę Billa
No hahaha ;) A jak na nią wołają Suki co nie ? A więc nie mam zamiaru pisac inaczej ;)
Ciekaw jestem czy Suki zostanie przemieniona pod koniec
taaaa... Suki z tru blad powinna wybrać Erika a nie Bila. Tak się na nich woła, nie?:)
Bill!!!!!!Choć brzydszy etc. to bardziej w moim guście.Eric jest boski(chociaż nie lubie blondynów),ale jednak Bill.
czytałam książkę więc wiem że Sookie nie będzie z Billem, z resztą on jej tak na prawdę nie kocha, cały czas ją okłamywał od chwili gdy się poznali była dla niego tylko kolejnym zadaniem, a po za tym ta postać przypomina mojego byłego (oczywiście on jest żywy).
esesman też człowiek (sorki tu wampir) ja proponuje jego Eric bo Bill jest taki dupowaty moim zdaniem i ma wieśniackie imie :)
Baal bardzo dobrze mówi.
Bill dupowaty wampir jak mało kto, ja nie lubić takiego;)
A z tymi zarzutami że Eric z Godrickiem byli esesmanami - przecież oni udawali esesmanów, to była ino przykrywka...
hahaha, ja popieram Baala. Bill naprawdę jest jakiś taki dupowaty. no wieśniak, noo ;d
Eric jest boski.
Ciekawe tylko jak suk będzie z Ericem czy billem skoro nie będzie wampirem a moze sie myle ;-)
jak będą się trzymać książki to sookie będzie z Ericem (i tak powinno być) niby Bill Ją kocha ale na początku był z sookie bo mu królowa kazała ;)
Wg mnie Sookie powinna być z Billem - po prostu pasują do siebie. Eric jest raczej zbyt "niegrzeczny" dla niej ;P Powinni mu dobrać jakąś "ostrą laskę", a nie S.
Oczywiście wolę Erica niż Billa, bo ma w sobie "to coś", jednak obiektywnie - nie pasuje do Sookie, co widać w tych ich fantazjach w ostatnich odcinkach. Cała ta namiętność, fascynacja wygląda na bardziej prawdziwą między B. i S., niż między tą dwójką.