PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74672
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ja kibicuje Bilowi bo Eric to taki SS-man jak to było wczesniej już pokazane a Bill jak by nie patrzeć ją kocha :p i oby jego wybrala .

ocenił(a) serial na 10
ninja_4

Bill forever, nawet mimo akcji z 3 odcinka - Lorena, kieruje nim miłość i dobro Sookie, Erica też lubię... no cóż może z czasem mnie bardziej przekona co do czystych intencji, ale wolę Billa

ninja_4

Suki ?! WTF?! hahahah

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

No hahaha ;) A jak na nią wołają Suki co nie ? A więc nie mam zamiaru pisac inaczej ;)

Ciekaw jestem czy Suki zostanie przemieniona pod koniec

ocenił(a) serial na 7
ninja_4

taaaa... Suki z tru blad powinna wybrać Erika a nie Bila. Tak się na nich woła, nie?:)

ninja_4

Eric !

falco48

Eric:)

ocenił(a) serial na 6
queen_e

Eric;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Bill!!!!!!Choć brzydszy etc. to bardziej w moim guście.Eric jest boski(chociaż nie lubie blondynów),ale jednak Bill.

ninja_4

czytałam książkę więc wiem że Sookie nie będzie z Billem, z resztą on jej tak na prawdę nie kocha, cały czas ją okłamywał od chwili gdy się poznali była dla niego tylko kolejnym zadaniem, a po za tym ta postać przypomina mojego byłego (oczywiście on jest żywy).

ocenił(a) serial na 8
ninja_4

esesman też człowiek (sorki tu wampir) ja proponuje jego Eric bo Bill jest taki dupowaty moim zdaniem i ma wieśniackie imie :)

ocenił(a) serial na 6
Baal

Baal bardzo dobrze mówi.
Bill dupowaty wampir jak mało kto, ja nie lubić takiego;)
A z tymi zarzutami że Eric z Godrickiem byli esesmanami - przecież oni udawali esesmanów, to była ino przykrywka...

ocenił(a) serial na 7
Baal

hahaha, ja popieram Baala. Bill naprawdę jest jakiś taki dupowaty. no wieśniak, noo ;d
Eric jest boski.

ocenił(a) serial na 6
ninja_4

Suki powinna wybrać człowieka-psa.

ocenił(a) serial na 10
_neutrino_

Ciekawe tylko jak suk będzie z Ericem czy billem skoro nie będzie wampirem a moze sie myle ;-)

ocenił(a) serial na 10
_neutrino_

No w sumie suka czy tam suki jak kto woli i człowiek pies pasują do siebie

ocenił(a) serial na 7
ninja_4

zgadzam sie Suki powina wybrać Erica :P

użytkownik usunięty
pawlik211211

jak będą się trzymać książki to sookie będzie z Ericem (i tak powinno być) niby Bill Ją kocha ale na początku był z sookie bo mu królowa kazała ;)

ocenił(a) serial na 7
ninja_4

Wg mnie Sookie powinna być z Billem - po prostu pasują do siebie. Eric jest raczej zbyt "niegrzeczny" dla niej ;P Powinni mu dobrać jakąś "ostrą laskę", a nie S.
Oczywiście wolę Erica niż Billa, bo ma w sobie "to coś", jednak obiektywnie - nie pasuje do Sookie, co widać w tych ich fantazjach w ostatnich odcinkach. Cała ta namiętność, fascynacja wygląda na bardziej prawdziwą między B. i S., niż między tą dwójką.

ninja_4

Powinna wybrać Erica , albo Alcida ( ale to raczej dla tych którzy czytali książkę ) ,który w książce jest przesłodki a w serialu go trochę inaczej wykreowali , gorzej moim zdaniem .