PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Kolejny sezon...

ocenił(a) serial na 8

Kolejny sezon i żadnych interakcji między głównymi bohaterami, a zamiast tego coraz bardziej
abstrakcyjne i kuriozalne sceny... Po nudnej piątej serii jednak spodziewałam się czegoś
lepszego, bo ostatni odcinek piątki był bardzo ciekawy i ze zniecierpliwieniem czekałam na
kolejny sezon, a tu co?? Pierwszy odcinek był w miarę, szczególnie początek był fajny,
ciekawiła mnie Billith, ale mam wrażenie, że potem akcja siadła i nic się kompletnie nie
dzieje... Ciężko mi nawet wymienić jakąś interesującą scenę, bo żaden odcinek nie zapadł mi
zbytnio w pamięć... A wątek wilkołaków i Sama "Miernota" to już całkiem jakaś porażka... Alcide
był takim fajnym gościem, a teraz co się z nim dzieję??? Mam nadzieję, że się coś polepszy bo
ten wczorajszy odcinek był minimalnie lepszy niż pozostałe i dawał jakąś nadzieję... W 1,2,3,
czy 4 serii to nie można się było oderwać i oglądałam po kilka odcinków na raz, a teraz jeden
ledwo zmęczę...

ocenił(a) serial na 5
Kallyna91

Zgadzam się co do Alcide.... byl napawde fajny a teraz zmiana na gorsze. Brakuje mi Sookie i Erica.