AHAHAHAHAHA!!!!
Pancernik zagrał rolę życia! xDD
Nie mogliby lepiej tego zainscenizować, nawet gdyby to było w planie!!
Piękna puenta rozpaczy Arlene (spoiler:).
- "Duch mojego byłego narzeczonego, seryjnego mordercy, właśnie próbował zabić nas we śnie. Mamy się kapitalnie." (00:12:28 w wersji HD)
Patrzcie na pancernika! xD
Cholerka, ale mnie zaintrygowałaś teraz..
I co mam ładować odcinek 2 raz?
Kurde limit mi się skończył;)
Dobra, jak będę miała okazję to luknę.
Masz spam-konto? (jeśli nie, to załóż - np. "pancernikwtrueblood@gmail.com")
Podaj mi maila, a wyślę Ci link - gdzie można zdobyć część bez limitów i logowania.
(tu już się boję podawać, bo mnie kiedyś w końcu zbanują ;d).
hah, rzeczywiście, Terry i jego pancernik są niesamowici :D To takie urocze, zresztą cały Terry i ta jego dziwaczność jest przecudna :)))
Ooo, tak samo uważam dziwnośc Terry'ego za przeurocząXD
W obliczu forumowych konfliktów około ericowych....hm.
To co laski, przerzucamy się do Team Terry?
Coby bardziej znośnie wygladałoXD
I panów w oczka mniej kłułoXD
Właśnie...Terry jest na prawdę intrygujący... Taka dobra dusza..
Ja tam jestem Team Seric:)
I niechaj mnie płeć męska zakrzyczy.
XD
No ja tez jestem Team Seric, ale widzisz co się tu porobiło.
Jakie to teraz niepopularne;)
Tak to mało który mąż się odzywał, a nagle jak nie wyskocząXD
I nagle tyla obrońców BillaXD
Ale faktycznie, powoli zaczynam tęsknić za starym Erikiem...
Nie ma to jak dres&klapki;) i na wszystko wyebaneXD
A jak kto naskoczy, to go wpieldoli i cześćXD
Za długo Eric miękkim, za długo...
hm, zastanawiam się, czy Eric nie ma czegoś wspólnego z Polską... Dres + klapki no i oczywiście skarpetki by się przydały. Koniecznie BIAŁE! :D
Strach się bać!XD
Jak tak to żadnego chłopa.. ani widu ani słychu.. i jak tu nagle nie zaczną biadolić!
Niedopieszczeni jacyś.. trzeba było poprosić ładnie to by się na pewno miłe słówko znalazło a nie od razu na płeć piękną ryczeć.
Czekam na powrót Crazy-Rude-Vikinga.. Taki Embarrassed już mi się znuudził..
hm, pytanie, czy Eric po odzyskaniu pamięci znowu będzie taki jak przedtem... maybe będzie się wstydził tego, że pokazał swoją delikatną naturę, a może wręcz przeciwnie - zmieni się całkowicie? O.o
wydaje mi się że trochę go zmiksują. wiesz będzie i szorstki męski wredny (słodki) Eric i delikatny Eryś :))
Ale ponoć nie od razu, ale pewnie sobie przypomni kiedyś. Przynajmniej w książce tak było.
Gala tęskni za starym wrednym złośliwym super sexi Eric The ViKing :)
why not? :D jego osoba w pełni zasługuje na wyróżnienie :) pancernik też, oczywiście :D
i te żółte okulary, które czasem nosi Terry :D
Ojojoj, długo mnie tu nie było - jakaś chryjka wyskoczyła?
Jakieś zazdrosne męże? ^^
Podrzucicie, laseczki, jakiś soczysty link, lub dwa? Widzę, że wypadłam z kontekstu.
Ja mogę być w Team Terry ! xdd Teraz wszyscy się kłócą czy są w Team Biil, Team Eric, czy co tam jeszcze jest.. Nie jestem w żadnym z nich więc w końcu znalazłam miejsce dla siebie :D PS. pancernik wymiata i chyba nie kontroluje potrzeb fizjologicznych ;p
O, i jest kosmiczna równowaga;)
Ciekawe, czy istnieje w ogóle taki np Team Sam?
Bo szczerze, jeszcze się nie spotkałam z takowymXD
Czyżbyś nadrobiła jakimś dziwnym trafem? ;P
Ja bym mogła być w Team Sam, gdyby był ciut wyższy (zmiennokształtny, o ironio)... ale przecież jakieś normy unijne trzeba zachowywać!
Wszyscy go krytykują, a tak sobie myślę że facet posiada potencjał (i śliczny uśmiech), tylko ma ciężkie życie bez możliwości ujścia dla frustracji (czyżby teraz jego los miał się odmienić?). I jeszcze wszystkie laski go niemiłosiernie punktują, że poszczekuje przez sen - nic dziwnego ze ma chłopak kompleksy. Ja bym się z nim dogadała...w końcu jestem "dog person" xD
Pancernik był ogromną ozdobą tego odcinka. Ja zauważyłam go natychmiast, bardzo pasowali do siebie z Terrym :] ^^
Ale jaki kunszt improwizacji w wydaniu Todda Lowe!
Nadęta gwiazda stwierdziłaby: "cięcie! sorry - w tych warunkach się nie da pracować, spójrzcie co rekwizyt zrobił!"
A tu - szacuneczek... a jak go stoicko strząsał, jakby robił to na co dzień. ^^
To się nazywa profesjonalizm ;] Idealna z nich para była...a wy tu o takich Sookie/Eric rozmawiacie xd
Zgadzam się, proponuję Team Pancernik - bo to taaaki twardziel jest, ale nie boi się okazywać uczuć... i nie tylko.
Faajnie... mam kolejnego idola ;D Przy pancerniku wszyscy w tym serialu wymiękają ! Przy okazji świetnie wczuł się w rolę, aż za bardzo.
w zasadzie skąd się wziął pancernik? hodowali go za domem?
Czy specjalnie się zjawił podczas pożaru (to byłoby dziwne bo zwierzęta przed ogniem uciekają :P)
A tego co zrobił nie zauważyłam wcześniej, hehehe niezłe :]
Kiedyś coś było, że Terry go uratował i przygarnął bidulę (w USA pancerniki często bywają rozjeżdżane na międzystanowych).
I oposy.
Nie zdziwiłabym się, jakby miał tez takiego do kompletu.
O pancerniku Terry wspominał w poprzednim sezonie Samowi, że go uratował przed śmiercią, a on zamieszkał po jego łóżkiem.
Wcześniej nie zauważyłam. bo skupiłam się na czytaniu napisów. Dzięki za cynk.
A jego kuzyn Andy, to co pies? Jak się zamachnął z tym fotelem i pokazał bicepsy to miałam taką minę jak Holly. ;D
Team Andy all the way!
Ach, no przecież - zapomniałam z wrażenia.
Ale nie dajcie się zmylić - to podszywany misiek!
Regularnie koksuje "V", stąd ta siła.
No właśnie, trochę to głupio zrobili, że uzależnili go od V, chyba tak na prawdę nie mieli innego pomysłu dla jego postaci.
hm, też tak myślę. Każda postać jest w coś zamieszana i wplątana i tylko Andy został taki... bezrobotny :)
Pancernik pancernikiem ale przebija to ta subtelna reklama Skypa gdy Bill rozmawia z tą z rady wampirów ;D
Ach, no tak! Jak mogłam zapomnieć, tak się przecież uśmiałam. :D
*yyyyyiiiiiiiiiiiii - ćłip!* = evil miss Nan.
Prawie spadłam z krzesła.
I nie zapominajmy, kochane dzieci - że jest to opowieść z głębokim morałem.:
"Aligatory kochają pianki".
Hi,hi - proszę, znalazłam dla Ciebie projekt.:
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/194/a/3/Alligators_love_Marshmallows_by_T hemutt81.jpg
To było boskie:P wgl ten odcinek był strasznie pouczający.. akurat do stosowania w codziennym życiu:D
Fafik!
http://www.adamsachs.org/gator.jpg
Aport!
http://www.littlereview.com/south09/09swmp5.jpg
Siad, Fafik, siad!
http://noadventure.files.wordpress.com/2011/06/crocodile011005.jpg?w=450&h=332
No dobra, szukaj!
http://www.totsandtravel.com/wp-content/uploads/2011/04/04-Swamp-300x225.jpg