Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74874
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

AHAHAHAHAHA!!!!
Pancernik zagrał rolę życia! xDD
Nie mogliby lepiej tego zainscenizować, nawet gdyby to było w planie!!
Piękna puenta rozpaczy Arlene (spoiler:).
- "Duch mojego byłego narzeczonego, seryjnego mordercy, właśnie próbował zabić nas we śnie. Mamy się kapitalnie." (00:12:28 w wersji HD)
Patrzcie na pancernika! xD

milkaway

tak, to dowod :D

użytkownik usunięty

Pysio, pysio, pysio!
http://www.soniccherry.com/funny/gator.gif

chyba jest na V ;)

użytkownik usunięty
red_nails

Tak, V jak Vendetta. ^^

użytkownik usunięty

To jest lekcja salsy:) Prowadzący- sir Pancernik:P

Że wam się chce szukać zdjęć aligatorów :D

użytkownik usunięty
katia2424

A przepraszam, to jakiś grubszy problem?
Wpisujesz hasło, klikasz "grafika" i wujcio Googiel sam znajduje w... sekundę.
No chyba, że korzystasz z Internet Explorer'a (albo piszesz jednym palcem) - wtedy takie "nowoczesne" rozwiązania mogą szokować. ;)

A zrobiłam to, gdyż byłam ciekawa czy to prawda, czy żart i chciałam sprawdzić.
"Kto pyta jest głupcem przez 5 minut, kto nie pyta - jest nim przez całe życie."

ocenił(a) serial na 7

Był już artykuł o tym na jednej ze stron poświęconych TB, zapytano jakiegoś zoologa bodajże i innego eksperta (dokładnie już nie pamiętam). Opinie były sprzeczne. Jeden z wypowiadających się powiedział, że owszem zajadają się piankami,a drugi, że wszystko inne też by zjadły - puszki, różne przedmioty i swoich młodszych kolegów też. To co się liczy to podobno głównie towarzystwo...;D

użytkownik usunięty
milkaway

Jakie mądre życiowo są te stworzenia. ^^
Ale jak im banda zoologów serwuje puszki (puste, o zgrozo) na zagryzkę, to nic dziwnego że się rzucają na pianki, biedactwa (to już nawet lepszy ziomek na ząb, a może to ich sposób na eliminowanie trolii z okolicy). :)

To miało być żartobliwe stwierdzenie sasolka, a nie pytanie. Czy wy ludzie nie macie w ogóle poczucia humoru :D wszystko odbieracie tak negatywnie.

użytkownik usunięty
katia2424

Czy nie mamy poczucia humoru - no chyba nie, stąd ten poważny wątek w formie rozprawki merytoryczno - filozoficznej i 60 odpowiedzi.

Oj nie denerwuj się już - mając do dyspozycji surowe słowo pisane (nawet z emotikonkami w formie ściągi tu i ówdzie) zawsze istnieje ryzyko, że się zostanie błędnie zrozumianym, przepraszam jeśli zraniłam Twoje uczucia, ale poczułam się zaatakowana.
Na swoje usprawiedliwienie mogę napisać, że należę do osób potrafiących się śmiać z samych siebie i zazwyczaj to uskuteczniam.
Ale jak widać - nie zawsze, w końcu nie mogę mieć samych zalet, prawda? ;)