PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

niewiem jak Wy ale licze na to ,że Sookie nie będzie na końcu z Samem . lubie jego postac (w
serialu) ale nie pasuje mi on do Sookie a w ksiązce na koncu sa razem... eh

beatricze19

Hm chciałbym, żeby na końcu została sama. Dla mnie to najlepsze rozwiązanie w którym Sookie zdaje sobie sprawę, że nie potrzebuje nikogo do szczęścia. To trochę dołujące zakończenie...ale ja tak to widzę.
Jeżeli będzie z Samem to nie będę robić z tego tragedii :)
Również uważam, że nie pasuje do Sookie...ale może po tych wszystkich partnerach, którzy sprowadzali na Nią kłopoty, spokojny i dobrze ułożony Sam to będzie najlepsze rozwiązanie.

Damx123

no niewiem czy on taki spokojny i ułożony , napewno nie taki jak ta reszta miłośników Sookie ale Sam tez ma swoje za uszami :P Jednak chyba faktycznie lepiej jakby była sama no ewentualnie z wilkiem :P

beatricze19

W tym serialu każdy ma swoje za uszami :) No Alcide pasuje do Niej moim zdaniem idealnie, już w sezonie 5 chciałem, żeby
byli razem, ale nie udało się. Teraz są, ale nie wiem czy na długo...pewnie nie.

ocenił(a) serial na 9
Damx123

ale Sookie to nie typ singielki, ona musi być z kimś, inaczej nie potrafi ;)
nie wiem jak zakończą ostatni sezon, mam nadzieję,że nie zwiąże się z Samem, bo oni razem jak pięść do nosa

mam niejasne przeczucie,że niestety Alcide zginie, Eric na nią się wypnie ostatecznie a Bill... sama nie wiem co z Billem ;)
myślę, że serial nie będzie miał happy endu jeśli chodzi o główną bohaterkę, twórcy czymś zaskoczą fanów i nie zaproponują książkowego zakończenia

już kiedyś napisałam na forum,że wszyscy główni bohaterowie powinni umrzeć, to byłoby coś szokującego dla fanów

irlandia28

Szczerze , to też cos czuje , że zakonczenie nie będzie zbyt przyjemne , może uśmiercą Sookie albo przestanie byc wróżką i wampiry ją oleją ... haha takie kombinowanie :P ale kibicuje jej i Alcide :)

beatricze19

To byłoby głupie, nie wiem jak było w książce, ale w serialu ten wątek jest zbyt mało rozwinięty żeby nagle Sookie skończyła z Samem. Będzie z Alcidem, ładnie wyglądali razem w kościele, jak stare małżeństwo.

alien_2

podobno autorce książki sie mocno oberwało od fanów za zakończenie więc mam nadzieje , że twórcy serialu zrobia tak zeby widz był zadowolony ale i żeby było widowiskowo :)

ocenił(a) serial na 7
beatricze19

Serial jednak odbiega od książki. Myślę, że Sookie powinna być z Billem. i jak kiedyś Janina Gavankar w wywiadzie powiedziała, że powinna dać szansę Alicide'owi ale ostatecznie powinna zostać z Billem.

ocenił(a) serial na 8
beatricze19

raczej będzie z kimś żywym, może wprowadzą nową postać (Tygrysa?)