PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Mam nadzieje że ta postać całkowicie zniknie z serialu.. w piewszych 6 odcinkach była fajna a później zaczeła bygorsza.. w 3 sezonie to już była katastrofa... w 4 modliłem sie by ktoś ja zabił (w serialu oczywiście) a jak okaże sie że ją w wampira zmienią, wskrzeszą, czy będzie duchem to ja nie mogę

ocenił(a) serial na 10
Hrabia_Dracula

może jeszcze przybiegnie jakiś wampirek i dadzą jej kwi, nic nie wiadomo . ale chyba nie umrze jeszcze tak prędko ;D

Gagisa

Żeby przemienić kogoś w wampira to musi żyć w chwili przemiany a jak widziałem tą scenę to ze strzelby myśliwskiej w głowę ją trafili.. mój dziadek kiedyś do wściekłego byka z takiej strzelby strzelił to wyrwało mu mózg...

Hrabia_Dracula

Wystarczy poczytać kilka wywiadów, Tara prawdopodobnie pojawi się w 5 sezonie (jako zombie?). Btw, ja tam ją polubiłem odkąd wyjechała, wyprostowała włosy i została les. Miała wprawdzie kilka jazd, ale da się ją polubić. Są dużo bardziej irytujące postacie, o których marzyłem, że je zabiją.

Ralvi

Nie lez tylko BI bo nadal podniecają ja mężczyźni ale kobiety też.. ja tylko bym chciał by tarę zabili.. innych da sie znieść

ocenił(a) serial na 10
Hrabia_Dracula

Mialam podobne odczucia co do niej :P Wkurzajaca :P

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

Ej, to Tara nie żyje? Chyba niezbyt dokładnie oglądałem ostatni sezon :/

na to wygląda jak takiego wątku nie zobaczyłaś )

ocenił(a) serial na 10
Hrabia_Dracula

hahahha zwłaszcza że to było efektowne zakończenie sezonu ;D
ale ona sto procent nie żyje?

Gagisa

Strelba myśliwska.. na oko to klasyczna strzelba myśliwska z lat 80 do której strzelali do większego zwierza typu słoń... tył głowy tary był oderwany a mózgu prawdopdoobnie nie było..
Wiec nie żyje

ocenił(a) serial na 10
Hrabia_Dracula

hę? aż tak? to ja zaraz sobie włączę ten moment jeszcze raz ;D mnie się wydawało że to głównie odłamki szyby ją poraniły.

Gagisa

Mi sie wydawało że to jej mózg wywaliło

ocenił(a) serial na 10
Gagisa

ojjj faktycznie, masz całkowitą rację ;x nie żyje. i dobrze. hahah

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

Ooo, już obejrzałem samo zakończenie na YT i pamiętam :p Dziwne, że ten wątek wyleciał mi z głowy niczym Tarze mózg!

ocenił(a) serial na 10

HAHAHAHHAHA zdarza się ! :D

ocenił(a) serial na 8
Hrabia_Dracula

och, c'mon. na pewno będzie gadała ze swoim kuzynem jako trupka...
nie do końca wiadomo czy była les czy bi; tak czy siak wniosek jeden - geje mają szczęśliwe związki przez ileś odcinków, a laski, no cóż - kłamstwa i rozstania...

mtx

Hm, to oczywiste, że była bi, o ile ktoś wie kim jest biseksualista. Przecież najpierw była z facetami, później z tą laską kiedy wyjechała... Czyli bi.

ocenił(a) serial na 8
Ralvi

so? znam dużo lesbijek, które były z facetami zanim były z laskami i są lesbijkami: bo uważają się za lesbijki, bo czują się lesbijkami, bo były z facetami, bo nawet sobie nie wyobrażały, że mogą być z laskami, bo nie spotkały tej jedynej, bo...
bo większość lesbijek spała z facetami z różnych względów?
z resztą czy to robi różnicę czy jest bi czy les?

mtx

Jeju mniejsza czy ona jest les czy bi czy hetero czy nie wiem co jeszcze :)
Jest po prostu wkurzająca,Pam lubię,Lafayetta lubię,ale Tara mnie drażni,ta jej warga którą trzęsie jak mówi,te jej oczy ...ta twarz ..
Ta desperacja,ciągłe kłótnie z Sookie,zawszę wielce nieszczęśliwa..
Po prostu prosiła się żeby dostać w łeb..
Na pewno będzie żyła,może Sookie ją uleczy czy coś takiego.
Ale gorszą postacią od Tary jest Crystal,i Debbie.
Te to już całkiem...

ocenił(a) serial na 8
Damx123

wsadzi mózg z powrotem (wiesz, co się rozbryzgało szmatką i wyrżnie do czaszki), potem dotnie paluszkiem i puff ;)

mtx

Oj tam :)
Może Tara stanie się wróżką :)

ocenił(a) serial na 7
mtx

Mam nadziej, ze racje ma mtx i Tara bedzie nadal wystepowac w serialu (niestety;/) ale tylko w roli ducha widzianego przez La Fayetta. Pomysl na zmiane jej w wampira jest po prostu niedorzeczny. Po pierwsze.... jest juz ewidentnie martwa, a po drugie ona calym sercem nienawidzi wampirow, wiec dlaczego ktos mialby ja w niego zmieniac? Chyba bardziej ludzkie byloby pozwolic jej odejsc.