Dzisiaj zaczełem i jestem przy trzecim odcinku i jak narazie kicha, nic sie nie dzieje a oglądam tylko z powodu klimtu! I nasuwa mi sie tutaj ytanie czy dalej bedzie lepiej czy sobie odpuścić! Tylko be spojlerów ^^
Oczywiście że będzie lepiej :)
Ja oglądam 3 sezon,nie jestem do przodu bo niedawno też zacząłem oglądać i naprawdę warto
Bo serial moim zdaniem z odcinka na odcinek jest coraz lepszy i ciekawszy.
pierwsze odcinki pierwszego sezonu rzeczywiście nie były jakieś najlepsze, ale potem jest już duuużo lepiej, więc warto się przemęczyć. :) Warto dla tego co jest w 3 sezonie i tego co będzie w 4. ^^
no właśnie jako,że uwielbiam tematykę wampirów zabrałam się za True blood i muszę powiedzieć,że serial nie wciągnął mnie tak bardzo jak się tego spodziewałam:/ jestem na 3 odcinku i nie wiem jak dalej dobrnę..
no właśnie ; ) z tego co czytam na forach to większość dopiero pod koniec 1 sezonu się wciągnęła albo dopiero na 2 i ja też się zaliczam do tych ludzi ; p a jak zaczęło się coraz więcej wątków z Eric'iem to już w ogóle! ; d
noo on już jest w 1 sezonie nawet w 4 odc, bo przeglądałam przed chwilą, ale jest tam tylko tak chwilami pokazany i w długich włosach to nawet na niego nie zwracałam zbytnio uwagi, ale właśnie ostatni odc 1 sezonu i 2 sezon już jest go z odcinka na odcinek coraz więcej i ma już te włosy fajniejsze ; D
Eric to nie "słodziak", drogie panie...
Za takie pomówienie ten wampirzy Ojciec Chrzestny gotów obgryźć do kościXD
jedna z nas go tu tak nazwała ; p dla mnie jest on po prostu najbardziej lubianą postacią w tym serialu ; )
100 % słodziaka... rofl http://www.youtube.com/watch?v=WL4Dhsh-1PA&feature=player_embedded
Ja się tego właśnie boję.
Niech mi go nie spaprają, błagam...
Bo się zdenerwuje;)
Mam juz czwarty odcinek i rzeczywiscie gdy zobaczylem Erica bardzo sie nim zainteresowalem a propos jest coraz lepiej aha I ten caly Sam chyba tak sie nazywal ten szef baru to jakis zryty świr po tym jak zobaczylem go w czwartym odcinku tzn pod koniec :)
zrytym świrem nazwałabym tu chyba tylko tego wampira, który porwał Tarę w którymś tam odcinku, chyba w 3 sezonie ; d nie pamiętam jak on się nazywał... chyba Franklin, strasznyy świir ;o
słodziak pełną parą:P mówicie,że to czarny charakter a ja takich wielbię:P dlatego dzisiaj łyknę sobie ze 2 odcinki:P
ehh agnesss dalas mi spojlera jeszcze do tego nie doszedłem ale spoko nie gniewam sie :) A poza tym nie przepadam za Tarą moze ma fajny chrakter ale nie trawie murzynek ale zeby nie było rasistą tez nie jestem :P
Aha jeszcze jedno nie wiem co sobie pomyslicie ale jestem fanem Jason jak na duzego goscia ma wielkie problemy :D
Nic sobie nie pomyślimy :)przynajmniej ja nie :)
Nawet lubię Jasona,wkurza mnie czasami ale nie jest taki zły.
Ja nie preferuje oglądania online poniewaz jest w nich słaba jakość ściągam wyłącznie w jakości co mniej wiecej zajmuje 500mb
no właśnie muszę powiedzieć kumplowi żeby ściągnął bo jak online to się czasami buforuje co 3 sekundy,można oszaleć:/
Ja oglądałem :)
Wszystkie odcinki,całe 2 sezony i czekam na 3 (czytam teraz książkę,ostatnią część)
Ale wolę czystą krew ;)
Ja jestem dosyć wrażliwym facetem :)
To znaczy jestem twardy ale potrafię też zapłakać albo się wzruszyć :)
Poza tym lubię tematykę wampirów ;)
tak ja tez lubię wampirki bo są niesamowicie seksowne:P ale to nie jest jedyny powód dla którego postanowiłam sięgnąć po TB i TVD.
jestem dopiero na 4 odcinku TB,więc nie mam za dużo do powiedzenia:p a Caro jest świetna,wgl w TVD wszystkich(no prawie wszystkich) darzę sympatią:D
"Jak nie jak tak" moim zdaniem TVD na pierwszy rzut oka to zwykłe romansidło ale ma to cos co przyciaga moja uwage cos co powoduje ze musze siegnąc po ten serial
Ja w VD lubię niektóre postacie ale większość mnie wkurza np Kath,Damon(wiem że dużo osób ich lubi),albo Klaus który zabił moją Jenne.
A w czystej krwi lubię prawie każdego.
szkoda,że Jenna zginęła,była jedną z moich ulubionych postaci; a Kath nie lubię,chociaż w ostatnim odcinku pozytywnie mnie zaskoczyła:P
No właśnie też żałuje Jenny,jestem facetem i to pełnoletnim(za parę tygodni ;) ) a zawszę ryczę na filmach heh
I na Jej śmierci też łezka poleciała ;)
Może dlatego że zawszę przyzwyczajam się do bohaterów jak do np przyjaciół,rodziny ;)
no to bardzo sentymentalny jesteś:P ja raczej podchodzę na spokojnie i rzeczowo,chociaż nie zawsze się udaje(Zielona mila-ryczałam jak bóbr,aż się mama śmiała:D)
No niestety ;)
Ja i tak przeważnie oglądam horrory a tam nie ma scen wzruszających ;) chociaż są wyjątki...
nie cierpię horrorów,do nich nie podchodzę spokojnie i rzeczowo,mam bardzo bujną wyobraźnię:P a mówiąc horrory mam na myśli np.Omena i takie tam:P
Tak myślałem ;)
Więc ile masz lat?
Bo w pewnym wieku nie należy oglądać horrorów bo źle działają na psychikę ;)