PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Oglądać czy nie ?

użytkownik usunięty

Dzisiaj zaczełem i jestem przy trzecim odcinku i jak narazie kicha, nic sie nie dzieje a oglądam tylko z powodu klimtu! I nasuwa mi sie tutaj ytanie czy dalej bedzie lepiej czy sobie odpuścić! Tylko be spojlerów ^^

użytkownik usunięty
Damx123

ale to nie ma rożnicy ile masz lat:p jak masz bujną wyobraźnie i jesteś wrażliwy to raczej na całe życie,przynajmniej ci,których ja znam:D

Trochę się zapędziliśmy ;) i piszemy nie na temat True Blood ;)
Ale to nic :) najwyżej usuną komentarze ;)

użytkownik usunięty
Damx123

eee no tak:p lecę oglądać 5 odcinek TB:p pzdr:D

Zawszę możemy popisać w temacie ogólnym ;)
Ja też lecę oglądać ale odcinek 7 3 sezonu ;)

użytkownik usunięty
Damx123

Cos Ty Damon jest całkiem wporządku ale najlepiej przypadła mi postac Alarica ( Samotny pogromca krwiopijców :P) ale za to strasznie drazni mnie Stevan. A w True Blood lubie wiekszosc oprócz Tary ale 4 odcinki to za mało na ocene wiec sie jeszcze wstrzymam :)

Ja w True Blood nie lubię Billa.....
A Stefana w VD tak sobie lubię,Damona też tak sobie chociaż czasami mnie drażnił np w 1 sezonie
Ale i tak uważam że Elena powinna być ze Stefanem,do Damona jakoś mi nie pasuje...jest za bardzo mdła..Damon powinien mieć kogoś takiego jak Kath ...

użytkownik usunięty
Damx123

dlaczego właśnie taka różnica charakterów jest bardzo fajna:P dla mnie Damon jest ok i co tu ukrywać,najbardziej Go lubię( i wcale nie za urodę:P)

No to chociaż dobrze że lubisz bohaterów nie za urodę ;)
A ja lubię jak Damon się martwi :)
i jest dobry
Chociaż taki się stał za sprawą Eleny

użytkownik usunięty
Damx123

a ja lubię jak jest troszeeeczkę niegrzeczny:P

użytkownik usunięty
Damx123

Ja wolałem Demonicznego Demona takiego jak był na początku 1 sezonu a teraz gdy ogladam nie ma juz tego Damona to serial robi sie poprostu nudny ale dzieki Alejhy czy jak mu tam wytrzymałem :P

ocenił(a) serial na 7

Chodziło Ci o Elijah tak? bo czytałam twój post ze trzy minuty próbując to rozszyfrować ;)

ocenił(a) serial na 9

przepraszaam ! ; d ale nie zdradziłam tak dużo no ; p nie wiesz czy wróci czy umrze, więc wiesz ; p (to do browarek113)
i ja też oglądam TVD i ja należę do fanek i Damona i Stefana ; d Stefan teraz w końcu się zmieni, bo ciągle tak przy tej Elenie skacze... więc zobaczymy jak tam to będzie ; p
a w TB to oczywiście Eriiiic ; p Bill się niefajny zrobił ;>

użytkownik usunięty
agnesss13124

a ja nie wiem jak to się stało,że dopiero niecały tydzień temu obejrzałam TVD:P

ocenił(a) serial na 9

ale wszystkie odc obejrzałaś czy zaczęłaś? ; p

użytkownik usunięty
agnesss13124

obejrzałam wszystkie w 2 dni:P mówię Ci,tak mnie ta historia urzekła:D a teraz żałuję,że nie zabrałam się za to później,bo do września jeszcze tyyyle czasu:D

ocenił(a) serial na 6

Ja Cię kręcę - jesteś dobra;)
44 odcinki w 2 dni - rekordzistkaXD
Ale się nie dziwię - TVD wciąga.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

no siedziałam całą noc ;P I serię skończyłam ok wpół do 6 nad ranem:P

ocenił(a) serial na 6

Respect;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

mojej mamie to powiedz:P

ocenił(a) serial na 6

Hehe;)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Tez tak mialem ale tylko z peirwszą seria siedziałem całą niedziele a Ty 2 seria w 2 dni ja bym nie mógł Szacunek :)

użytkownik usunięty

Agnesss skąd przypuszczenia że Stefan sie zmieni?

ocenił(a) serial na 6

Bo Stefan przejdzie odpowiednie, "wampirzo-skulwysyńskie" przeszkolenie...
Już Klaus się o to postara;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

hahaha:P

użytkownik usunięty

czytałam gdzieś,że rozwinie się wątek Deleny a Stefan zejdzie na złą drogę:P inaczej fabuła by się widzom znudziła:D

użytkownik usunięty

ale tak mnie to wykończyło,że później tylko spałam i spałam:P ale za to jakie miałam sny...:D

użytkownik usunięty

hmmm... ciekawe a mi sie obiło o uszy ze bedzie jakis watek miłosny Damona i Eleny liczycie na cos wiekszego?

użytkownik usunięty

człowieku.. żebyś Ty wiedział na co niektóre liczą:P

ocenił(a) serial na 9

o jaa ;o to szybkoo ; dd mój kolega w kasie też w 1 dzień obejrzał prawie cały sezon, bo go tak wciągnęło ; p mnie trochę dłużej zajęło, bo mi mama zawsze truła, że za mam coś posprzątać albo jej zejść z kompa i o ; p ale i tak oglądałam w każdej wolnej chwili ;d i ja zaczęłam oglądać jak 2 sezon dopiero się zaczynał w USA i wyrównałam z chyba 10 odcinkiem i potem już co tydzień oglądałam ; p mogłoby to codziennie lecieć tam w USA! ; D

no i browarek masz już odp ; p zresztą obejrzysz wszystkie odc to będziesz wiedział czemu Stefan się zmieni ; p (oj i znowu Ci jeden wątek powiedziałyśmy ;

użytkownik usunięty
agnesss13124

ja mamę przekupiłam posprzataniem ogródka:p deal to deal ja miałam spokój a mama porządek>tylko później trochę truła,że na okulistę bd musiała sama zarobić:PP

użytkownik usunięty

Ale ja jestem na bierząco SPOJLER Ale nie sadze zeby sie Stefek napił krwi którą dał mu Klaus i sie zmienił jesli o to wam chodzi :)

użytkownik usunięty

ale przynajmniej na początku pewnie tak bd,tylko robi to wszystko w imię ratowania Damona więc znów wyjdzie na bohatera:DD

ocenił(a) serial na 9

no i tu troszkę się robi podobnie jak w książce ; p bo w książce Stefana porywają te lisołaki i Damon z Eleną wyruszają, żeby go uratować... teraz pewnie też będzie tak, że Stefan przejdzie na stronę Klausa ze względu na Damona i teraz Damon z Eleną będą go szukać i będą chcieli pokonać jakoś Klausa... co zresztą jest chyba logiczne, tylko mówię, że coś w końcu troszkę podobnego jak w książce ; p

użytkownik usunięty
agnesss13124

och mogą ratować samego papieża byleby wspólnie:DDD

ocenił(a) serial na 6
agnesss13124

Lisołakom mówimy zdecydowane :"NIE!"
Błagam, nie porównujcie książek do serialu.
TVD ma z serią Smith wspólne dużo mniej niż taka seria Harris do TB...
Kto czytał, ten obeznany;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

WhiteDemon- a Ty jak mówisz warto zabierac się za książki TVD?

ocenił(a) serial na 9

no i dobrze, że to nie ma nic wspólnego z książką, ok jest jak jest, po prostu mówię, że jest coś wspólnego i podobnego, a nie to samo ;>
jeśli lubisz książki to przeczytaj, ale jak WhiteDemon wspomniała to ona jest zupełnie inna od serialu.. ; )

użytkownik usunięty
agnesss13124

no właśnie bo dziewczyny na forum TVD mówiły też,że lepiej nie czytać bo się różnią:P a serial jest zajefajny i nie chce sobie psuć tej wizji jaką wykreowali scenarzyści:D

ocenił(a) serial na 6

NIE!
Nie warto, przysięgam;)
Chyba że jakimś cudem - przypadło by Ci to do gustu...
Różnie bywa, ja raczej odradzam, ze szczerego serca;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Ja tam ksizek nie czytam i sadze ze nie warto psuc sobie takim czyms serialu a;e to juz kwestia gustu :)

użytkownik usunięty

no i chyba tak zrobię.. zabiorę się za jakiś inny serial i dokończę TB:PP

ocenił(a) serial na 9

ja przeczytałam z ciekawości i mi nie przeszkodziło w oglądaniu serialu, bo to dwie różne historie ; p książka do najlepszych nie należy, ale ujdzie ; p

WhiteDemon, a czytałaś może True Blood? bo znajomy czyta i mówi, że fajne to Ciebie się poradzę czy warto, o ile czytałaś ; p

ocenił(a) serial na 6
agnesss13124

No mnie się podobało, aczkolwiek wiele osób zjeżdża styl Harris - więc nie wiem, jak Tobie, czy by w gust trafiło;)
Ale na pewno są ciekawsze i krwawsze od serii Smith....
Oczywiście, książki TB mają wiadomy styl - Bram Stoker to to nie jestXD

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

noo to pewnie się zainteresuję, bo ja właśnie wolę jak coś się dzieje i w ogóle ; p ogólnie ostatnio cały czas siedzę i coś czytam ; p wczoraj skończyłam ostatnią część Harry'ego czytać, chłopak ma wszystkie części to sobie pożyczyłam i o ; ) teraz muszę właśnie coś nowego poszukać ; )

użytkownik usunięty
agnesss13124

O.o ja moge wam polecic ale serial "Supernatural" jest naprawde dobry :)

ocenił(a) serial na 9

ja już oglądam 3 seriale i na razie mi styka he ; p ale może kiedyś obejrzę ; ))

użytkownik usunięty
agnesss13124

A widze ze ogladasz Plotkare jak myslisz moglo by sie spodobac facetowi bo nie wiem czy ogladać:p

ocenił(a) serial na 9

oj nie wiem, musiałbyś sam zobaczyć, ale myślę, że taak ; p ale też trzeba jakoś ten 1 sezon przebrnąć, potem się dopiero rozkręca ; p więc możesz spróbować ; ) dobrą średnią ma, a na pewno faceci też oglądają go ; p

użytkownik usunięty
agnesss13124

Juz nie mam co ogladac wiekszosc moich seriali anulowali po 1,2 sezonach :(