Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74911
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy to dla mnie jedynie jest zupełnie sztuczny twór? Irytują mnie ciągłe gadki na temat sangwinistów, a już najbardziej ten wampir-dzieciak, który zasiada w ich zaje***stej radzie nie wiadomo po co i dąsa się na wszystkich i na wszystko. Aaaa! A ten iście bondowski motyw z iKołkiem???? WTF??? uruchamiany aplikacją kołek, który wbija się w serce, gdy się złamie jakąś zasadę? Chyba wolałam brudny klimat Bon Temps i ich tamże przygody niż naburmuszone dzieciaki, kołki na pilota, designerskie wnętrza i laskę-kata Jana Chrzciciela. ;/

tsch

Też wolę klimat zatęchłego miasteczka, bardziej kojarzy się z wampirami. W takich okolicznościach toczyła się akcja np. Wywiadu z wampirem. Wkurzało mnie, że prawie cała akcja serialu dotycząca wampirów toczyła się w jakiejś piwnicy zaaranżowanej na nowoczesny bunkier. I ten kretyński kult wśród wampirów, tylko Eric zachowywał się tak jak oczekiwałam. Rozczarowała mnie jego siostra. Spodziewałam się, że będzie jego żeńskim odpowiednikiem, a okazało się, że jest największą wariatką:)

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Ja po 4 sezonie wylaczylam ten serial i ponad miesiac lezy na dysku,piaty sezon jest rownie zly,co czwarty:)?

ocenił(a) serial na 8
juleczka0

Powiedziałbym, że nawet gorszy. Tak naprawdę 1 i 2 sezon trzymały bardzo wysoki poziom, stąd też nominacje do licznych prestiżowych nagród.. Od 3 sezonu zaczął się drastyczny spadek poziomu i obecnie jest to jakaś wampirza sieczka poprzeplatana scenam seksu i hektolitrami krwi

juleczka0

To najgorszy sezon ze wszystkich:) Za to zapowiedzi 6 budzą nadzieję i tego się trzymam:D

alien_2

mi się 5 podobał jak oglądałam w 4 erika bez pamieć , zachowującego się zbity kociak się wkurzałam .Osobiście nie podobał mi sezon 1 -za mało erika :))) w następnym było lepiej ale jak się pojawił rasell to juz wiedzialam ze będę oglądać dalej ...

kat8

Też lubiłam go z wypranym mózgiem:) Jedyny motyw z 4 sezonu, który lubiłam:)

alien_2

szczerze oglądam to tylko ze względu na postać( i aktora) Erika reszta jest jakaś groteskowa mało zabawna .

ocenił(a) serial na 4
kat8

Ja też tylko dla niego... niestety ta miłość nie przetrwała próby czasu i przestałam oglądać w połowie poprzedniego sezonu... Dodam tylko, że NIGDY nie przerywam seriali, bo jak już zaczęłam to chcę skończyć.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Prawda. Gdy wróciła mu pamięć poczułam lekkie rozczarowanie.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Dokładnie - i ja też! Mam nadzieję, że szósty podniesie trochę poprzeczkę z powrotem w górę!

ocenił(a) serial na 8
alien_2

I mam jeszcze nadzieję, że Bill się znów CUDOWNIE nie nawróci na drogę wróżkowego światła, tylko, że go po prostu zakołkują.
hyhy