PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jeśli nie oglądałeś/aś pierwszego sezonu do końca, nie czytaj tego tematu.
================================================================================ ===========================
Mam pytanie dotyczące Lafayette'a. Jak wiadomo został ugryziony przez Billa i nie pojawił się w pracy przez dwa tygodnie. Czy pojawi się w dalszych odcinkach? To jedna z najciekawszych i najlepiej zagranych postaci w serialu, byłoby trochę szkoda.

DrugBunny

Lafayette jest w nastepnych sezonach:)

ocenił(a) serial na 8
DrugBunny

Jak fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy dopiero odkrywają TB :D A i tak Lafayette jeszcze dłuugo będzie ;) A przypomnij mi kiedy to Bill go ugryzł, bo kompletnie tego nie kojarzę :)

ocenił(a) serial na 7
raina_1240

Obejrzałem dwa odcinki drugiego sezonu i chyba się myliłem co do ugryzienia. W finale pierwszej serii była scena, jak coś podchodzi do Lafayette'a na tyłach Merlotte's a ten przestraszony wskakuje na śmietnik, a zaraz po niej cudownie uzdrowiony Bill przychodzi do Sookie i mówi jej, że się pożywił. Trochę mnie to zmyliło. :P

ocenił(a) serial na 8
DrugBunny

Aaa Bill to lubi stare babcie podgryzać ;p jak już nie ma co jeść ;p xD Drugi sezon - same przyjemności ;) mój ulubiony to odcinek numer 3 w drugim sezonie :)

DrugBunny

Lafayette będzie :)
A 2 sezon moim zdaniem jest najlepszy więc życzę miłego oglądania ;)

ocenił(a) serial na 7
Damx123

No i skończyłem 2 sezon. Poziom odcinków niestety bardzo nierówny, trochę zawodzę się na tym serialu.
Zabieram się za trzeci. Kilka wątków zapowiada się całkiem ciekawie, zobaczymy jak będzie.

ocenił(a) serial na 8
DrugBunny

Moim zdaniem 3 jest najlepszy. sa w nim wilki itp pozdro

ocenił(a) serial na 7
Magic1997

Hmm, faktycznie, jestem już po 6. odcinku i 3 sezon wydaje się być miłą odmianą w porównaniu do poprzednich, nudne i głupie elementy zostały mocno ograniczone i dobrze się ogląda. :P

ocenił(a) serial na 8
DrugBunny

trzeci jest najlepszy, nie ma bata, w końcu tam jest Franklin :D:D:D:D:D:

ocenił(a) serial na 8
DrugBunny

rzeczywiście, odcinki są bardzo różne, ja jestem po pierwym sezonie dopiero a dziś obejrzałam 1 odc drugiego i popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam Erica z farbą na odrostach :))