Jeśli nie oglądałeś/aś pierwszego sezonu do końca, nie czytaj tego tematu.
================================================================================ ===========================
Mam pytanie dotyczące Lafayette'a. Jak wiadomo został ugryziony przez Billa i nie pojawił się w pracy przez dwa tygodnie. Czy pojawi się w dalszych odcinkach? To jedna z najciekawszych i najlepiej zagranych postaci w serialu, byłoby trochę szkoda.
Jak fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy dopiero odkrywają TB :D A i tak Lafayette jeszcze dłuugo będzie ;) A przypomnij mi kiedy to Bill go ugryzł, bo kompletnie tego nie kojarzę :)
Obejrzałem dwa odcinki drugiego sezonu i chyba się myliłem co do ugryzienia. W finale pierwszej serii była scena, jak coś podchodzi do Lafayette'a na tyłach Merlotte's a ten przestraszony wskakuje na śmietnik, a zaraz po niej cudownie uzdrowiony Bill przychodzi do Sookie i mówi jej, że się pożywił. Trochę mnie to zmyliło. :P
Aaa Bill to lubi stare babcie podgryzać ;p jak już nie ma co jeść ;p xD Drugi sezon - same przyjemności ;) mój ulubiony to odcinek numer 3 w drugim sezonie :)
No i skończyłem 2 sezon. Poziom odcinków niestety bardzo nierówny, trochę zawodzę się na tym serialu.
Zabieram się za trzeci. Kilka wątków zapowiada się całkiem ciekawie, zobaczymy jak będzie.
Hmm, faktycznie, jestem już po 6. odcinku i 3 sezon wydaje się być miłą odmianą w porównaniu do poprzednich, nudne i głupie elementy zostały mocno ograniczone i dobrze się ogląda. :P