Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi co oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)
- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii
Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzebuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czegos dobrego zarazem ;)
ja oglądałam Rodzinę Soprano i bardzo mi sie podobał :) Zakazane Imperium zaczęłam ale było nudnawe więc polecam Tony'ego Soprano :)
Jeśli Zakazane Imperium wg ciebie "było nudnawe" to nie zrozumiałaś w ogóle serialu i jego fabuły.
widocznie mi się podoba co innego, proste.... a po drugie- zaraz po rozpoczęciu odcinka zasypiałam więc chyba faktycznie był nudny... pzdr :D
Jeśli "podoba ci się co innego" to oglądaj co innego. Ale nie mów że Zakazane Imperium jest nudne, skoro jest to dla ciebie za trudny serial.
Pozdrawiam
oglądam co innego i chyba nie zabronisz mi mieć własnego zdania co? a serial był nuuuudny a nie trudny pani mądralińska i możesz go sobie oglądać ile wlezie ale ja nie muszę go lubić i nie będę Cie namawiać do oglądania moich seriali !!!
Tak własnie napisałam (patrz wyżej), ale jak widać wraz z niezrozumieniem fabuły serialu (i określeniem go nudnym jako argument na ten fakt) zwyczajnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nauka czytania się kłania :)
Pozdrawiam :))))
owszem Zakazane Imperium jest uważane przez niektórych za nudne ale tak naprawdę to wspaniały serial-tam detale są tak dopracowane, że ze świecą szkać drugiego tak szczegółowego serialu. Wg mnie jest on też fajny i ciekawy,w sumie to naprawdę polecam :-)
Wymieniłeś kilka najlepszych seriali, jakie kiedykolwiek powstały :) Tylko Synów Anarchii nie znam, ale z tego co czytałem (i zrozumiałem) to jednak niższa liga.
Oglądaj jak leci ;)
Oj, to Rodzinę Soprano musisz obejrzeć koniecznie! Trzy razy już obejrzałem całość;P W tym serialu jest wszystko. Niby o mafii, ale każdy znajdzie tam coś dla siebie. No i Dexter pierwsze 4 sezony - też się dużo dzieje:)
Zdecydowanie polecam "Rodzinę Soprano" . Szczerze, na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego serialu. Jak zaczęłam oglądać strasznie mnie wciągnęło i nie żałuję czasu jaki poświęciłam na seans.
Synowie Anarchii -świetny serial, wyraziści bohaterowie,świetna muzyka ,trzeba się w niego "wgryźć",gdyż pierwsze odcinki mogą być lekko ciężkawe jednak potem...fabuła,akcja-jednym słowem baaaaaardzo dobry serial.Dorzucam jeszcze "Spartacusa" ,nieco inne klimaty jednak równie dobry i meeega intrygujący:)
Hmm.. nie wiem co doradzić, bo nie wiem co już obejrzałeś i jakie gatunki Cię interesują ale:
dramat/kryminał/: Dexter, Suits, Elementary (nowość)
komediowe: Big Bang Theory, 2 Broke girls (nowość)
fantasy/sci-fi: Game of Trones, True Blood, Fringe
Polecam (ale nie czytaj opinii na forach, lepiej samemu sobie wyrobić zdanie ;) ):
Shameless mi się akurat bardziej podoba wersja USA niż UK ale co kto woli
Skins
Girls - od stycznia zdaje się będzie 2gi sezon
2 Broke girls
Modern Family
New Girl
Dexter
;))))