PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Prośba! :)

użytkownik usunięty

Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi co oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)

- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii

Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzebuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czegos dobrego zarazem ;)

ocenił(a) serial na 8

ja oglądałam Rodzinę Soprano i bardzo mi sie podobał :) Zakazane Imperium zaczęłam ale było nudnawe więc polecam Tony'ego Soprano :)

użytkownik usunięty
kasiag79

Jeśli Zakazane Imperium wg ciebie "było nudnawe" to nie zrozumiałaś w ogóle serialu i jego fabuły.

ocenił(a) serial na 8

widocznie mi się podoba co innego, proste.... a po drugie- zaraz po rozpoczęciu odcinka zasypiałam więc chyba faktycznie był nudny... pzdr :D

użytkownik usunięty
kasiag79

Jeśli "podoba ci się co innego" to oglądaj co innego. Ale nie mów że Zakazane Imperium jest nudne, skoro jest to dla ciebie za trudny serial.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8

oglądam co innego i chyba nie zabronisz mi mieć własnego zdania co? a serial był nuuuudny a nie trudny pani mądralińska i możesz go sobie oglądać ile wlezie ale ja nie muszę go lubić i nie będę Cie namawiać do oglądania moich seriali !!!

użytkownik usunięty
kasiag79

Tak własnie napisałam (patrz wyżej), ale jak widać wraz z niezrozumieniem fabuły serialu (i określeniem go nudnym jako argument na ten fakt) zwyczajnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nauka czytania się kłania :)

Pozdrawiam :))))

ocenił(a) serial na 8

taaaa

owszem Zakazane Imperium jest uważane przez niektórych za nudne ale tak naprawdę to wspaniały serial-tam detale są tak dopracowane, że ze świecą szkać drugiego tak szczegółowego serialu. Wg mnie jest on też fajny i ciekawy,w sumie to naprawdę polecam :-)

ocenił(a) serial na 7

Wymieniłeś kilka najlepszych seriali, jakie kiedykolwiek powstały :) Tylko Synów Anarchii nie znam, ale z tego co czytałem (i zrozumiałem) to jednak niższa liga.

Oglądaj jak leci ;)

ocenił(a) serial na 7

Oj, to Rodzinę Soprano musisz obejrzeć koniecznie! Trzy razy już obejrzałem całość;P W tym serialu jest wszystko. Niby o mafii, ale każdy znajdzie tam coś dla siebie. No i Dexter pierwsze 4 sezony - też się dużo dzieje:)

Zdecydowanie polecam "Rodzinę Soprano" . Szczerze, na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego serialu. Jak zaczęłam oglądać strasznie mnie wciągnęło i nie żałuję czasu jaki poświęciłam na seans.

ocenił(a) serial na 10

Synowie Anarchii -świetny serial, wyraziści bohaterowie,świetna muzyka ,trzeba się w niego "wgryźć",gdyż pierwsze odcinki mogą być lekko ciężkawe jednak potem...fabuła,akcja-jednym słowem baaaaaardzo dobry serial.Dorzucam jeszcze "Spartacusa" ,nieco inne klimaty jednak równie dobry i meeega intrygujący:)

ocenił(a) serial na 9

Hmm.. nie wiem co doradzić, bo nie wiem co już obejrzałeś i jakie gatunki Cię interesują ale:

dramat/kryminał/: Dexter, Suits, Elementary (nowość)
komediowe: Big Bang Theory, 2 Broke girls (nowość)
fantasy/sci-fi: Game of Trones, True Blood, Fringe

Ja polecam Shameless,Misfits.Bardzo fajne.A coś z komediowych to New Normal;)

ocenił(a) serial na 6

Rome

użytkownik usunięty

Polecam (ale nie czytaj opinii na forach, lepiej samemu sobie wyrobić zdanie ;) ):
Shameless mi się akurat bardziej podoba wersja USA niż UK ale co kto woli
Skins
Girls - od stycznia zdaje się będzie 2gi sezon
2 Broke girls
Modern Family
New Girl
Dexter

;))))

ocenił(a) serial na 10

hm może American Horror Story, albo czysta krew lub Nikita (2010)