PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Czy w książkach Sookie miała romans z Alcidem?

sylwek24

Sorki, nie odpowiem ci bo jeszcze nie doszłam do tego momentu... Ale mi bardziej podoba się film niż książka, co się dość rzadko zdarza.
Książka jest nudna i ma o wiele mniej wątków niż serial.

pkjm

Alcide podobał się Sookie i vice versa, ale do niczego między nimi nie doszło.

sylwek24

On proponował jej związek, ale Sookie nie chciała z nim być. Stwierdziła, że Alcide po śmierci ojca działa impulsywnie i sam nie wie czego chce... Napisałabym Ci trochę więcej z kim się związał i jak to się skończyło, ale nie wiem, czy chcesz wiedzieć to ode mnie.

edyyttaa

dlaczego nie?

sylwek24

Coś mi się wydaj że w filmie zwiąże się z Tarą, tak jakoś.... A w książce skończyło się to pewnie jego śmiercią???

ocenił(a) serial na 9
DaGaaaa_1714

Alcide zyje do konca 10 czesci Sookie ( dalej nie wiem bo nie ma narazie dalszych czesci )

podpalona

To to świetnie :D lubię go;)

sylwek24

SPOILER
Kiedy Sookie dała mu kosza, związał się w fotografką, oczywiście zmiennokształtną (nie pamiętam już jej imienia). Niestety zabito ją w okrutny sposób. Potem była kolejna kobieta, ale zdradziła go z jego przyjacielem...

edyyttaa

z Marie Star...

Sabcia

O no właśnie. Dzięki. Fotografka, która została zabita to Marie Star ;)

edyyttaa

Biedny Alcide... :((

DaGaaaa_1714

Czy ja wiem czy taki biedny.. Później jak dla mnie trochę mu odje*bało.

jagosiek

Dokładnie. Wykorzystywał Sookie dla własnych celów. Kazał czytać innym w myślach oraz ta sprawa z narkotykami...

edyyttaa

No dobra, ale ja książek nie czytałam, więc kompletnie nie wiem o co wam chodzi...
Jak dla mnie na razie w serialu Alcide jest bardzo fajnym gościem.