PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Rodzice Sama

użytkownik usunięty

No nie wiem oni mi troche smierdza. Pewnie ukrywaja jakas mroczna tajemnice albo maja jakis plan. W koncu ludzie ktorzy adoptowali Sama mowili ze jego rodzice to bardzo zle osoby. Co myslicie?

Mi też się oni nie podobają. Zobaczymy czy podejrzenia są słuszne.

ocenił(a) serial na 6
queen_e

ja też tak czuję, że Sam tylko napyta se nowej biedy. Ciągle biedak dostaje po dupie i nic więcej. Założę się, że rodzinka go jeszcze wykorzysta 150 razy i nie będzie miał z nich żadnego pożytku. Takie z nich szuszfolki, co by tylko patrzyły, jakby tu zarobić, a się nie narobić, więc pewnie będą chcieli naciągnąć synalka na kasę;) Nawet do matki nie mam zaufania, mimo że tak się przymila do Sama. Choć wydaje mi się, że może Tommy z czasem przejrzy na oczy, się zreflektuje i zacznie bardziej lubić braciszka niż nienawidzić;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Chyba masz rację, że ten brat jest jeszcze najbardziej normalny z całej tej nowej rodzinki Sama. Może na początku też sprawia wrażenie zbira i naciągacza, ale wydaje mi się, że zmieni się i nawiąże kontakt z Samem, oby tak było :) Natomiast mamuśka i ojciec przysporzą mu problemy na 100%...........