PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

jak ocenilibyście poszczegolne sezony? pytam orientacyjnie bo jestem aktualnie na poczatku 3 i
zastanawiam sie,czy w serialu nie ma tendencji spadkowej jak to zwykle bywa :-)

ocenił(a) serial na 6
juleczka0

Jak kto uważa, wg mnie 5 sezon to zastygnięcie w przybrzeżnym mule.

1, 2, 3 sezon IMO ocena 10
4 sezon już spadek tak na 6
5 sezon oscyluje mi między oceną 1 a 2.
Także dupy nie urywa to co się dzieje teraz w TB. Oczywiście mówię tylko za siebie. Na pewno są tacy co wyśpiewują peany.

juleczka0

Ten serial jak żaden inny cechuje się tendencją spadkową.

Pierwszemu sezonowi dałbym 9/10 za naprawdę świeże podejście do tematu.
Drugiemu 8/10.
Trzeciemu 8/10 (za postać Russela i wątek z dwulicowością Billa).
Czwarty 5/10 (za metamorfozę Billa i naprawdę mocne zakończenie).
Natomiast piąty sezon nie ratuje się już niczym. Dałbym 2/10. W przypływie dobrego humoru 3/10.

ocenił(a) serial na 8
Minutus

Jak dla mnie to pierwszy - 8/10 ciekawy i wciągający, drugi - 9/10 - ach ta Maryann :D trzeci - 10/10 to za Franklina (ubóstwiam go :P ), Russela i trochę innego Erica, czwarty - nagły spadek formy, najgorszy z możliwych, wątek Erica i Sookie okropny, jedyne co mi się podobało to zmiana Billa i muzyka- więc jakieś 3/10 no i piąty - jak dla mnie nie może być nic gorszego od czwartego, więc dam mu ze 4-5/10, szału nie było ale bardziej znośne. Obejrzę jeszcze jeden sezon ale już jakoś wybitnie na niego nie czekam.

raina_1240

Szósty sezon ma być ostatnim. :)

ocenił(a) serial na 8
Minutus

czas najwyższy :) trochę za dlugo to już trwa, ludzie są tym przesyceni, zazdroszczę tym, którzy dopiero odkrywają ten serial, ja już nie czuję tej ekscytacji co będzie dalej ;)