Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74912
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Nigdy, przenigdy nie drażniła mnie jakakolwiek postać serialowa tak jak Sookie. Tak mnie denerwuje że musiałem spauzować i wejść tutaj zamieścić ten komentarz. Anna Paquin w tym serialu jest po prostu żenująco słaba :/ Gdyby nie pozostali bohaterowie serialu nie dało by się tego po prostu oglądać...

ocenił(a) serial na 8
patus1111

Wkurza cię Sookie czy Paquin? Bo to jednak jest różnica, mnie Sookie irytuje strasznie, jest dla mnie głupia i pusta, ale uważam, ze Paquin gra ją świetnie.

ocenił(a) serial na 7
raina_1240

Ogólnie denerwuje mnie i ta postać i Paquin która ją gra. Zdaję sobie sprawę, że to iż Sookie jest tak beznadziejna, nie jest tylko jej winą (scenarzyści, a może i autor książki po prostu zadziwiają mnie jak można było stworzyć tak idiotyczną postać, do tego główną bohaterkę) ale tak czy inaczej dla mnie gra źle. Totalnie mi nie leży i według mnie nie nadaje się do tej roli...

użytkownik usunięty
patus1111

popieram, mam takie same odczucia.

ocenił(a) serial na 10
patus1111

,,Mnię" z pewnością.

ocenił(a) serial na 7
elena3

popełniłem błąd, przyznaję się bez bicia. niestety nie można edytować :(

ocenił(a) serial na 7
patus1111

Wszystkich zazwyczaj Sookie denerwuje, a mnie jakoś nie. Ma bardzo wyrazisty i jednolity charakter. Mimo że jej dziecinność czasem może niecierpliwić i irytować, to jest to bardzo barwna postać i Paquin dobrze ją zagrała.

ocenił(a) serial na 1
asiasiao

Mizerna aktorka,jak i sam serial

patus1111

Całkowicie się z tym zgadzam! Sookie wkurza mnie jak żaden inny aktor grający w TB!