Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74911
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

http://youtu.be/OVQxAGDZTFw
Ciekawie wykonany.Już tak dawno nie oglądałam TB,że odzwyczaiłam się od tego melancholijnego i niepokojącego nastroju.Nastroju śmierci.TB dotyka eksploruje najgłębsze i najciemniejsze zakamarki ludzkiej duszy,traktując wampiry jako ich alegorię.Idzie w tym krótkim teaserze wyczuć tego mrok.

ocenił(a) serial na 5
kazaam18

Oby główna bohaterke grom z nieba trafił, na początku była urocza i troche głupiutka i ją polubiłam, ale z sezonu na sezon było coraz gorzej, aż wreszcie pomyślałam "Co jest? Ta laska każdemu daje, a później odsyła do domu i płacze w poduszke". No, ale odsuwając na bok moje uprzedzenia, to wydaję mi się, że Bill umrze.

ocenił(a) serial na 6
Nemeczka

Zapewne ratując tę jędzę Sookie :)))

ocenił(a) serial na 5
kazaam18

Murikanie po prostu mają słabość do robienia z głównych bohaterek puszczalskich zakonnic pozbawionych charakteru do bólu, one wszystkie są takie same, czy to film czy to serial czy książka. Oczywiście mam na myśli proste produkcje typu TB, TVD itd.

ocenił(a) serial na 6
Nemeczka

Może po prostu sami takie lubią i próbują do nich przekonać innych...:))

ocenił(a) serial na 9
Nemeczka

prosze was ta sooki taka puszczalska sie zrobila ze az zal:) przebila juz nawet elke z TVD, mam dosc i sookie i elki:) dla mnie obie moga zginac:)

CzarnaMamba_1277

Na forum nic się nie dzieje, mogliby wrzucić coś nowego, nie wiem może zdjęcie gdzie Eric żyje?

alien_2

Tego nigdy nie wrzucą,wszystko,tylko nie to.No bo na czym by napięcie budowali? ;p