PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Tragiczny 5 sezon

ocenił(a) serial na 7

czy tylko dla mnie 5 sezon jest tragiczny, beznadziejny i ogólnie o niczym? tragiczny motyw z władzą + erik + bill. tragiczny z jasonem, podobny z tarą i resztą.
tylko lafayette im wyszedł i mam nadzieję że dobrze się rozwinie.

ocenił(a) serial na 8
yoora86

W moich oczach ten sezon jest po prostu średni. Gdyby nie Sookie, która na każdym kroku mnie rozśmiesza. Nawet gdyby tylko stała i nic nie robiła...i właśnie wątek Jasona i tego głupkowatego wielebnego oraz odpały Jessiki, sezon byłby dnem. Mówiąc szczerze, poprzedni sezon na początku mnie też nie zachwycał, ale później się rozwinął, dlatego teraz czekam na podobną sytuację :D Jeszcze nie skreślam tego serialu.

yoora86

Dla mnie zrobił sie nudny już nie czekam tak jak kiedyś na następny odcinek 4 sezon jeszcze mi się podobał ale ten ...

yoora86

Również mam wrażenie, że w tym serialu mocno coś zmienili, coś mi sie w nim nie podoba. Nie ma tego klimatu poprzednich i nie wiem dlaczego. Inna muzyka, reżyser, ujęcia? Nie mam pojęcia ale coś mi nie pasuje...

ocenił(a) serial na 6
yoora86

No niestety ja mam takie same odczucia: flaki z olejem!!! Co sezon to coraz słabszy. Ogólnie szału nie ma, d..py nie urywa, a każdy kolejny odcinek utwierdza mnie w przekonaniu że nie ma na co czekać...

ocenił(a) serial na 10
yoora86

A ja na każdy odcinek czekam z takim samym zapałem. Co by się w serialu nie działo, póki będą nowe odcinki będę go oglądała.

ocenił(a) serial na 10
yoora86

Rewelacji nie ma, chociaż dobrze mi sie ogląda. Czekam z niecierpliwością na pojawienie się Rusella- wtedy dopiero się zacznie:):):) Mam przynajmniej taka nadzieję:)

ocenił(a) serial na 6
yoora86

Niestety, z bólem muszę się na razie z tym zgodzić:(
Nuda nigdy nie zagościła w tym serialu, aż do teraz.

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

zagościła wg. mnie
pierwsze 4-5 odcinków 1 sezonu było dramatyczne dopóki akcja nie rozwinęła się

yoora86

No trochę nudy jest ale właśnie wątek ze Zwierzchnictwem jest najlepszy. Przecież we wszystkich tego typu filmach jest jakaś rada starożytnych Wampirów i snuje ona swoje złowieszcze plany :) Może jakaś wojna z wilkołakami w 6 sezonie? :) I mnie wkurza, że już 4 odcinki minęły a Russel tylko mignął. I wróżki powinny walczyć a nie tylko chować się we własnym barze ze striptizem. No i nagle w 5 sezonie wyskoczyli z tajemniczą śmiercią rodziców - to jest dopiero ograne. Jak brakuje pomysłów to wyciągamy wątek śmierci rodziców - słabo.