http://www.youtube.com/watch?v=55u09CktxNU&feature=g-trend
Luna przeżyję :)
Zapowiada się doprawdy interesujący sezon.
- Rodzice Sookie i Jasona - niby jest tam wampir i niby zgadzałoby się z tym co Hadley powiedziała kuzynowi, ale dalej widać również wróżkę obecną w tej samej retrospekcji.
- Luna niby przeżyła postrzał, ale zamaskowani zabójcy wciąż się tam kręcą (uwaga spoiler książkowy), a w książce to właśnie Luna jest jedną z pierwszych ofiar śmiertelnych, więc z nią to jeszcze nic pewnego.
- Tajemniczy nowy wampir rzucający Pam przez salę w Fangtasii, oraz Jess owinięta srebrnym łańcuchem - może to nadinterpretacja, bo co do tej drugiej może się to wiązać z wątkiem zabójców istot nadnaturalnych, ale mnie się to skojarzyło z przejęciem władzy nad Luizjaną przez nowego króla/królową.
- Bill współpracuje z Russelem? (scena w pubie, czy czymś podobnym - Rusell rzuca się na ludzi, to samo robi Bill) I czy oni porwali członka Authority (tego czarnoskórego - nie pamiętam imienia)?
- Ktoś ciął nożem twarz Lafayette'a, którego usta były pozszywane - nieźle.
- Sookie nie może stracić mocy - imo wątek wróżek jest jednym z najciekawszych.
- I co to za nuta w tle? ;>
Właśnie przeszukałam wszystkie komentarze tylko dla tej piosenki. Niestety nic nie znalazłam :( A co do Sooki wydaję mi się że ona po prostu nie może nadużywać tak mocy. Tylko w niebezpieczeństwie. Chyba że to ma związek z jej wróżką chrzestną. Za kare co jej Eric zrobił.
No patrząc na to robi się ciekawie , tara striptizerka? :D Laf pomogą jako medium hmm Russel jak widać się pojawi w mediach znowu nie wiem jak on to wmyślili ale na prawdę czuje że będzie jeden z lepszych sezonów jak do tej pory :)
Mnie to strasznie ciekawi starcie Tary i jej matki. Na pewno wesoło nie będzie i coś mi się wydaję że jej matka wróci jednak do alkoholu...