Znów kończy nam się miejsce, więc zakładam nowy temat.
Wyniki Waszego głosowania są następujące:
Eric Northman - 233
Jessica Hamby - 204
Pam Swynford De Beaufort - 179
ERIC NORTHMAN zdobył największą ilość Waszych głosów i przez kolejny tydzień jest
bezpieczny.
Do niedzieli 12 grudnia (godz. 21) oddajecie swój głos na tę bohaterkę, która, wg Was,
powinna przejść dalej.
I, UWAGA, trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam
powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie
głosy nie będą ważne!
A więc wybierajcie, czy to JESSICA, czy PAM będzie walczyła o pierwsze miejsce z
Erikiem.
Zapraszam do głosowania :)
Głosuję na Jessikę - Pam jest przecudowna, ale to Jess lubię bardziej. Jest po prostu przeurocza i nie sposób jej nie lubić :) Bardzo pozytywna postać i moja ulubiona bohaterka, zaraz po Lafayecie (? nie wiem, jak to odmienić ;P).
Jessica - bo to moja absolutnie ulubiona bohaterka i gdybym miał wymieniać wszystkie jej zalety to by miejsca i czasu nie starczyło
Pam - za ten jej zadziorny charakterek, za tą zudzoną minkę i jej teksty :) Za jej pewność siebie i ten kpiący uśmieszek :)
Jessica - z prostego powodu, gdyż nie cierpię Pam - czasem ma fajny tekst i tyle, okropna jest. A Jess cudna.
Pam Swynford De Beaufort za jej silny charakter, ironiczny uśmiech, świetne teksty i uczuce pokazywane wtedy kiedy to istotne :)
Pam - ma kobieta klasę :-) świetnie się ubiera, jest świadoma swojej osoby, ma rewelacyjne teksty, no i tak przecudna mimika xD
Jessica- za jej przejście zaraz po przemianie, za to że była taka nieznośna to mi się najbardziej podobało
Jessica- jest najsłodszą wampirzycą jaką znam i ma piękne rude włosy oraz elektryzujące spojrzenie,
Pam - za całokształt : uśmiech, charakter, pewność siebie, cięty język, ciuchy, przywiązanie do Erica :)
Jessica bo to ona powinna wygrać, choć zapewne ostatecznie nie ma szans z Erikiem-Wszystkie-Laski-Na-Niego-Lecą-I-Sporo-Facetów-Pewnie-Też-Northmanem
Pam Swynford De Beaufort za jej silny charakter, ironiczny uśmiech, świetne teksty i uczucie pokazywane wtedy kiedy to istotne :)
Jessica - może mniej ciekawa niż Pam, ale lepiej ją trawie. Pam często mnie denerwowała w 3 sezonie...
Pam - za jej charakterek i zadziorność za lojalność i takie przywiązanie do Erica
Jess - urocza, genialna, uważam tak jak VisitorQ, że to ona powinna wygrać. Erik mi się podoba, ale aż takim świetnym bohaterem to nie jest ;P Mimo jego zmian itd., to dla mnie on jest wiecznie taki sam, gdzie Pam i Jess, nie wiem jak to ująć, ale pokazują nam więcej zakamarków swojej osobowości. Bycie ciachem to nie wszystko (choć za ten "cementowy wygląd" z 3. sezonu ma u mnie 2. miejsce) XD
Pamela Swynford De Beaufort - za charakter godny prawdziwej wampirzycy, teksty przesiąknięte ironią i lojalność wobec swego Twórcy
Pam Swynford De Beaufort za jej silny charakter, ironiczny uśmiech, świetne teksty i uczucie pokazywane wtedy kiedy to istotne :)
Kurcze oby dwie sa fantastyczne... ciężki wybór :P
Ale głosuję na Pam - za całkokształt - styl, teksty rozbrajające na amen, osobowość :-)
A dziś zagłosuję na Pam, z tego powodu, który podała Ollka89: "za sarkazm sączący się z każdego wypowiedzianego przez nią zdania". ;)