Znów kończy nam się miejsce, więc zakładam nowy temat.
Wyniki Waszego głosowania są następujące:
Eric Northman - 233
Jessica Hamby - 204
Pam Swynford De Beaufort - 179
ERIC NORTHMAN zdobył największą ilość Waszych głosów i przez kolejny tydzień jest
bezpieczny.
Do niedzieli 12 grudnia (godz. 21) oddajecie swój głos na tę bohaterkę, która, wg Was,
powinna przejść dalej.
I, UWAGA, trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam
powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie
głosy nie będą ważne!
A więc wybierajcie, czy to JESSICA, czy PAM będzie walczyła o pierwsze miejsce z
Erikiem.
Zapraszam do głosowania :)
Pam Swynford De Beaufort za jej silny charakter, ironiczny uśmiech, świetne teksty i uczucie pokazywane wtedy kiedy to istotne :)
Jessica. Jest urocza. Pam jest świetna, ale jest za bardzo przyklejona do Erica, a Erica nie lubię :)
Ciężki wybór, ale głosuję dzisiaj na Jessicę - za to, że jest uroczo wrażliwa,ale jak trzeba dobrą ripostą też poleci :-)
Pam - za uśmiech, charakter, spojrzenie, pewność siebie, cięty język, ciuchy, przywiązanie do Erica :)
Jessica bo szczerze mówiąc na jej wątek w każdym odcinku czekam chyba najbardziej.
Pam - bo jest druga na mojej liście kogo lubię najbardziej z tego serialu :) Poza tym jej teksty i cała osoba jest bezbłędna :D :D
Otóż, Kochani, wyniki są następujące:
Jessica Hamby - 58
Pam Swynford De Beaufort - 57
A więc, o włos, do ścisłego finału przechodzi JESSICA HAMBY, a Pam otrzymuje od nas zaszczytne trzecie miejsce.
Zasady FINAŁU:
Wielka Dwójka Czystej Krwi to:
ERIC NORTHMAN
i
JESSICA HAMBY.
Do ŚRODY 22 grudnia, godz. 21 (a więc przez 10 dni) oddajecie swój głos na tego bohatera, którego lubicie najbardziej i który, wg Was, powinien wygrać naszą zabawę.
I, UWAGA, trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie głosy nie będą ważne!
22.12, ok. godz. 22 podam imię zwycięzcy i ranking 29 bohaterów, na których głosowaliśmy podczas całej naszej zabawy :)
> w przypadku, gdyby się zdarzyło, że liczba głosów na każdą postać jest taka sama, to głosowanie zostanie przedłużone.
Ach... To już prawie koniec - aż się łezka w oku kręci... ;)
Jessica - bo jak dla mnie jest lepsza od Erika ;P Oczywiście - on jest po prostu boski itd., ale to jednak Jess lubię bardziej. Jest taka urocza (nawet jak walczy z kimś), że od razu się uśmiecham :)
Oczywiście Jessica gdyż jak dla mnie też powinna wygrać choć nie wiem czy ma szanse z ulubieńcem wszystkich niewiast.
Jej lubię Jessicę ale jednak liczyłam na to że przejdzie Pam kurczę moim zdaniem jest lepsza :) W takim razie oczywiście, że głosuję na Erica!!!!!!!!!!!!!!! Eric - jest wredny , chłodny i zaborczy ale jeśli chodzi o Pam czuły ehh za beton we włosach też no i ogólnie za całokształt!!!
Szkoda że Pam przegrała w starciu z Jess ( której nie lubię). No ale cóż. . .
Eric - bo jest jedną z moich ulubionych postaci z True Blood. Gdyby nie on, serial byłby strasznie nudny. A dlaczego to właśnie on powinien wygrać? Myślę że za to samo co Pam, czyli: za uśmiech, spojrzenie, sylwetkę, charakter, pewność siebie, wzbudzanie szacunku u innych, no i za '' BETON WE WŁOSACH '' :)
Jessica - bo jest urocza, rozbraja mnie jak płacze, a i tekstem też czasem zasunie dobrym :-)
Eric - za to, że był gotów poświęcić siebie by tylko zabić Russella, oraz oczywiście.... za beton we włosach xD
Zwyciezca moze byc tylko jeden i jest nim oczywiscie Eric - za zniewalajace spojrzenie, charakter, i "stworzenie" Pam. :)
Jessica - bo jak dla mnie jest lepsza od Erika ;P Oczywiście - on jest po prostu boski itd., ale to jednak Jess lubię bardziej. Jest taka urocza (nawet jak walczy z kimś), że od razu się uśmiecham :)
Eric- choć uwielbiam Jess to on jest moją ulubioną postacią w serialu. Powód: jest inteligentny, sprytny, cyniczny, władczy i (oczywiście) niesamowicie przystojny (tak,tak za ten beton we włosach też xd)
Łał super, że jednak Pam nie przeszłą bo jej nie cierpię. Wiadomo głosuje na Jess - dużo mógłbym o niej napisać ale i tak byłoby za mało, więc niech będzie za całokształt.
Oczywiście Eric - za ten jego zabójczy uśmiech za cyniczność i twardość... Jest wredny i zimny ale kiedy trzaba umie pokazać uczucia i skruchę... a poza tym JEST BOSKI!!!!
Jessica za to, że jest najbardziej uroczą i najbardziej urodziwą postacią z serialu.
Eric - za to jak płakał kiedy Godrik płoną na dachu !! Bo go uwielbiam, jest strasznie przystonjy, za jego uśmiech noi beton we włosach :P
Oj tak!Zgadzam sie z ollcia020 - za scene z Godrikiem rowniez glosuje na Erica!
Tak samo jak ollcia020- za to jak płakał kiedy Godrik płoną na dachu !!
PS: Godrik powinien wygrac :(