Znów kończy nam się miejsce, więc zakładam nowy temat.
Wyniki Waszego głosowania są następujące:
Eric Northman - 233
Jessica Hamby - 204
Pam Swynford De Beaufort - 179
ERIC NORTHMAN zdobył największą ilość Waszych głosów i przez kolejny tydzień jest
bezpieczny.
Do niedzieli 12 grudnia (godz. 21) oddajecie swój głos na tę bohaterkę, która, wg Was,
powinna przejść dalej.
I, UWAGA, trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam
powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie
głosy nie będą ważne!
A więc wybierajcie, czy to JESSICA, czy PAM będzie walczyła o pierwsze miejsce z
Erikiem.
Zapraszam do głosowania :)
Tylko i wyłącznie Jessica, za jej naturalność i taką uroczą nieporadność w wielu sytuacjach.
Eric - powala wszystkich na łopatki, bezkonkurencyjny numer 1 :D, chociaż Pam też jest cudowna, no ale jak dla mnie
1 - Eric
2 - Pam
3 - Jessica
Eric - za " Oh, I'm not leaving. You're going to invite me in, so I can protect you or have passionate primal sex with you... how about both? "
Jess - bo ją uwielbiam i pomimo całej tej "boskości" Erika, to ona jest dla mnie już zwyciężczynią :)
Eric - za całokształt bo jest boski !! Za jego uśmiech, za super czerwony adidasy :P Za to jaki jest dla Pam... I oczywiści za cement we włosach :D
Eric Northman - bo mimo wszystko jego charakter jest uroczo nikczemny. A żądza zemsty silniejsza, niż więź z Twórcą, który na starość stał się nad wyraz 'ludzki'.
Jessica bo to moja ulubiona postać z serialu i dzięki niej zawsze mam uśmiech na twarzy.
Eric - za "To have and to hold. To love and to cherish. To blah blah blah blah. Till death do you part. Doesn't bother you that you'll be the only one doing the dying? "
Jess - bo ją uwielbiam i pomimo całej tej "boskości" Erika, to ona jest dla mnie już zwyciężczynią :)
Eric Northman - bo gdyby nie był przedstawiany tak często w sposób, by być idolem kobiet, można by w nim dostrzec naprawdę interesującą postać nikczemnego szeryfa, będącego miłym przeciwieństwem mdłego Billa
Eric- bo go uwielbiam !! za jego oczy i usmiech za teksty i ogólnie za wszystko !!