PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

WTF !!!

ocenił(a) serial na 10

Oglądam i oczom nie wierze!;/
Śmieszy mnie ten ostatni sezon, taka bajka ,że dramat. Efekty tragiczne.
Od początku oglądam czystą krew i od początku byłam zachwycona tym serialem, natomiast to, co teraz nim zrobili to jedno wielkie nieporozumienie;/
Mam nadzieję ,że następny sezon będzie mniej więcej taki jak poprzednie sezony.

ocenił(a) serial na 10
Truskaawkaaa

Zgodze się z tobą, ten sezon naprawdę jest średni. Chyba w tym wszystkim najbardziej denerwuje mnie, że już wgl nie robia tego na podstawie książki.

Truskaawkaaa

DOKŁADNIE, ale gdzieś to tu już pisałam ;) Oby wrócili do poprzedniego schematu fabuły, bo sezon V zszedł już nie na psy co PCHŁY ;D

ocenił(a) serial na 10
yosha69

Tak? Nie wiedziałam :P
haha Pchły :D dobre :D

użytkownik usunięty
Truskaawkaaa

Nie ma szans. Muszą jakoś ciągnąć fabułę. Zostali tylko Warlow i Bill. Co ciekawego można z tego wytrzasnąć?

ocenił(a) serial na 6
Truskaawkaaa

True true. Serial zapowiadał się ciekawie, a ostatnie sezony pokazały zupełnie inaczej. Drętwy i ograniczony Bill, otępiały i prymitywny (z początku był takim uroczym draniem!) Eric, no i niesamowicie irytująca postać ich pięknej wróżki zębuszki. Nie daję rady oglądać 50 minut, nuda i nuda, niektóre wątki w tym sezonie były tak idiotyczne, że szkoda było marnować na nie czas. Oprócz Pam i Tary, fantastycznego Russella i hot ciałka wilkołaka, to nie za wiele tu było do oglądania. A szkoda, było fajnie, a skiepściło się na maksa. Syf i nuda.

Truskaawkaaa

mam dokładnie takie same odczucia po piątym sezonie. już czwarty według mnie wiał trochę nudą, ale ostatni jest żenujący po prostu.

ocenił(a) serial na 5
Truskaawkaaa

Miałam zakładać taki sam temat, ale skoro już jest to się wypowiem tutaj. Właśnie obejrzałam 5 sezon i jestem w szoku! Po prostu brak mi słów. Poprzednie może nie były idealne, ale to co się działo w tym sezonie przechodzi wszelkie pojęcie. Miałam ochotę wyłączyć to w cholerę. Absurd goni absurd. Cały czas myślałam tylko co do jasnej cholery to ma być. Każdy wątek był nudny i irytujący. Może oprócz Tary, co mnie trochę dziwi.
Porąbany wątek z porąbanymi fanatykami i całkowicie po*ebanym Billem! Myślałam, że mnie szlag trafi.