Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74912
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ale pomysł z umieszczeniem fabuły w realnym świecie, w dodatku w Ameryce "B"
borykającej się z biedą, pijaństwem i tuzinem innych problemów, jest genialny.

ocenił(a) serial na 7
miryam11

Tak, tak rozumiem. To jak w tym powiedzeniu:"ch**e-muje, dzikie węże" . Pomysł fajny, fabuła słabsza. To jak Zmierzch, tylko się dużo seksią.

spines

Tylko nie Zmierzch. . . Zmierzch to dno od początku a True Blood robi się ciapowate od niedawna. Co do zbyt duzej roznorodnosci postaci mysle ze powinny odpasc wrozki...

ocenił(a) serial na 7
Szczotka123Gwizdek

No Erick nie jest jak Edward ??? :P A ja uważam, że właśnie wróżki powinni rozwinąć, bo nic o nich prawie nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 8
spines

no to teraz rzucą się na ciebie zażarte obrończynie Ericka xD :D

spines

Po czesci masz racje, zrobil sie takim cieleciem, ale polysku w sloncu nie widzialam : )

ocenił(a) serial na 7
miryam11

trochę chyba nie pasowałoby im odcinanie jakiegoś gatunku - przecież to jest na podstawie książek, w których właśnie króluje różnorodność gatunków postaci. (;

ocenił(a) serial na 8
miryam11

Miałam takie samo wrażenie... Że w pewnym momencie zrobiło się wszystkiego dużo

ocenił(a) serial na 7
miryam11

Też mi się tak wydaje. Zmiennokształtnego Sama jako jedna sztuka mogłam znieść, wilkołaki ciężko ale przeboleję, ale te panterołaki są tak niemiłosiernie wkurzające, że ich obecność w serialu była lekkim przegięciem. Plusem dla serialu było pozbycie się debilnej Debie i psychicznej rodzinki Sama, mam nadzieję że Jason nie zmieni się w to panterowate coś i ich wątek już nie wróci.
Co to porównywania TB z Tłajlajt jest przegięciem, to że oba filmy są o wampirach nie czyni je takimi samymi a jak komuś się nie podoba niech nie ogląda.