PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Wcześniej oglądałam Pamiętniki Wampirów i jak doszłam do 4 serii zaczęłam oglądać Czystą
Krew. Jestem teraz przy 10 odc 1 serii, ale ciągle Pamiętniki Wampirów wydają mi się ciekawsze.
Czy w kolejnych odcinkach fabuła się rozkręci? Polecacie mi dalej oglądać ten serial?

Floweeer

Jeśli po 10ciu odcinkach 1wszej serii nadal podobają Ci się Pamiętniki Wampirów,to raczej tak pozostanie.True Blood to całkiem inna produkcja,dla starszych widzów niż nastolatki,moim zdaniem.Ja wciągnęłam się w Czystą Krew już przy 2gim,maksymalnie 3cim odcinku.PW to takie Beverly Hills tyle,że o wampirach,natomiast TB pod płaszczykiem seksu,nagości i krwi przemyca sporo głębszych treści.

ocenił(a) serial na 3
avosette

No wiem ja to tak niedawno zaczęłam oglądać, ale niezbyt mnie to wciągnęło. Są tam co raz ciekawe momenty. Pooglądam sobie jeszcze kilka odc. i zobacze czy będzie mi się chciało dalej oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Polecam ci oglądać dalej, jak przebrniesz przez większą część pierwszego sezonu i zaprzyjaźnisz się z historią pełną zawiłych i ciekawych wątków, często zaskakujących, ale czasem też bardzo romantycznych, nie będziesz się mogła doczekać dalszego ciągu ;)

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Musisz wrócić do oglądania pamiętnika wampirów i zmierzchu
Pozdrawiam

Floweeer

Oglądam to i to. Musisz przejśc przez 1 sezon TB, potem głównym bohaterem zostaje Eric i już jest OK:D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Nie warto. Dziękuje. Dobranoc.

ocenił(a) serial na 6
Floweeer

2 i 3 sezon TB są rewelacyjne, spróbuj może, a nuż widelec;)