PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Skończyłam Skins i zastanawiam się, czy zacząć oglądać True Blood. Kiedyś obejrzałam pierwszy
odcinek i średnio mi się spodobało, więc dalej nie oglądałam, ale w sumie ze Skinasami na
początku miałam, tak samo, a koniec końców bardzo polubiłam ten serial. Polecacie Czystą krew
czy nie? Tylko szczerze, proszę:)

sweetnothingg

Pierwszy sezon ledwo przemęczyłam, a oglądałam z braku lepszych pomysłów. Potem mnie wciągnęło i dalej jest OK:)

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Zgodzę się z osobą wyżej - 1 sezon do bani. Później coraz lepiej. : D Obecnie jest to jeden z moich ulubionych seriali. ; ))

asial_10

to chyba zacznę oglądać;d

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Powodzenia! Warto go zacząć, naprawdę. :)

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Jeśli lubisz oglądać niegrzeczne seriale to polecam :)
Ja osobiście zawiodłem się tylko na trzecim sezonie, jeśli bardzo cię wciągnie to naprawde po piątym strasznie przykro się robi człowiekowi, że trzeba czekać na kolejną serie aż do czerwca ..
Ale naprawde dialogi są genialne, wyraziste postacie, ciekawe wątki .. można pokochać ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Genialny serial , jeden z moich "najulubieńszych" ,swietna fabuła,doskonale zagrany ,zarwalam na nim kilka nocek:-) , pytanie- czy warto? Dla mnie to obowiązkowy must - see serialowy:-)

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Ja zaczęłam od powieści Charlaine Harris i nie chciałam oglądać serialu żeby sobie nie zepsuć wrażenia. No ale zaczęłam. Fakt. W pierwszym sezonie zbyt dużo seksu i przemocy. Później to wszystko się stabilizuje i wychodzi świetnie. Dochodzą fajne postacie - zresztą Eric w 1 sezonie to ... ugghhh. A w 2 i 3 robi się całkowite ciacho i świetny aktor :)