PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Szukam jakiegoś ciekawego serialu do obejrzenia, pomyślałam, że może właśnie ten. Więc mam
pytanie czy warto go oglądać, czy może są ciekawe postacie, czy to prawda w kolejnych sezonach
jest coraz nudniejszy ? Kilka osób mi poleca ale też dużo osób mówi że serial strasznie nudzi.

ocenił(a) serial na 8
chojnosia

Ja pierwsze 4 sezony obejrzałam bardzo szybko, serial strasznie mnie wciągnął. Dostał nawet miano jednego z moich ulubionych i był polecany każdemu znajomemu :) I nie ma mowy o żadnej nudzie!!! Nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał. 5-ty sezon moim zdaniem trochę gorszy, nie podobały mi się niektóre wątki i kierunek w jakim poszedł serial. Nie mogę dużo napisać, bo nie chcę spoilerować. A sezon 6-ty póki co sensacji nie wzbudza. Nie powiedziałabym że jest nudny, ale zbyt ciekawy też nie. Coś pomiędzy. Tak czy siak 4 pierwsze sezony mogę ci polecić z ręką na sercu :) Pozostałe 2 też może Ci się spodobają, w końcu gusta są różne. Jeżeli lubisz taką tematykę, koniecznie daj mu szansę :)

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

5 moim zdaniem nie zszedł z poziomu... utrzymuje się na takim samym poziomie jak początkowe sezony .