PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Wojna ludzie- wampiry

ocenił(a) serial na 8

nie wiem jak wy ale mam nadzieję że finał sezonu piątego będzie rozpoczęciem wojny ludzie -
wampiry. bardzo mnie ciekawi czy rząd amerykański na prawdę ma broń przeznaczoną do
eksterminacji wampirów. Co by nie mówić o tolerancji każdy wampir ma coś na sumieniu.
Jakby byli ludźmi nazywalibyśmy ich seryjnymi zabójcami, sadystami itp. nawet Tara która
jest wampirem ledwo co już porwała i torturowała człowieka o zabójstwie innego wampira nie
mówiąc.

ocenił(a) serial na 8
ulvar

a tak w nawiasie to czy Watykan czasem nie miał specjalnych oddziałów do tępienia wampirów?

ulvar

wlasnie o to chodzi ze za malo jest wladzy ludzi, przy pierwszej lepszej rozpierdusze wampirow pentagon powinien dzialac 10 razy bardziej a tu ani widu ani sluchu

ocenił(a) serial na 7
ulvar

Też mam taką nadzieję, ale podejrzewam, że wątek ewentualnej wojny zostanie rozwiązany już w tym odcinku. Prawie całe zwierzchnictwo wybite, może wreszcie Russell usmaży się na dobre - wbrew oczekiwaniom nic nie wniósł do tego sezonu oprócz jednej czy dwóch fajnych scen. Na Billa mogą zrzucić jakąś bombę. ;] Nie wiem jak ma wyjść żyw z tej całej biblijnej przygody z fanatyzmem, spiskowaniem przeciwko ludzkości, itd.

ocenił(a) serial na 8
milkaway

Jeżeli miałbym obstawiać to w ostatnim odcinku Lilith odzyska ciało/przejmie władze nad świadomością kogoś. jeżeli ją zabiją w tym samym odcinku będzie to niesamowite zmarnowanie potencjału. Z Lilith wojna miałaby bardziej dramatyczny przebieg. Stworzyły by się zapewne 2 bloki wampiry z wilkołakami a ludzie z wróżkami i może zmiennymi.

ocenił(a) serial na 10
ulvar

mi też się wydaje, że Lilith przejmie czyjeś ciało w ostatnim odcinku i będzie to wątek na przyszły sezon. Będzie to albo Bill albo Salome jak coś