Oglądałem,oglądam sporo seriali między innymi charmed,pamiętniki
wampirów,sekretny krąg,tajemnice smallville no i true blood,każdy z tych seriali bardzo
lubię,jedne mniej jedne bardziej ale true blood ma coś czego nie ma żaden serial który
znam.
W czystej krwi podoba mi się brutalność,pokazuje mroczne,ciemne strony życia,nie
jest świat taki cukierkowy a miłość np Sookie do Billa/Erica nie jest niezdecydowaniem
bohaterki tylko narkotykiem (piła krew obu a wiemy jak krew wampirów w tym serialu
działa)
Są świetne postacie,taka naiwna Sookie która ma dobre serce,potrafi udać idiotkę.
Lafayette który jest gejem,nie mam nic do ludzi o innej orientacji ale w tym serialu
postać Lafayetta (czy jak się to odmienia) to jedna z najlepszych postaci,troszczy się o
swoją kuzynkę,jest dobrym przyjacielem no i miłość pokazana między nim a Jezusem
jest po prostu piękna,inna..wiadomo ale również piękna :)
Postacie które potrafią rozbawić i mają świetne teksty typu Pam,urocza Jessica która z
niewinnej wampirzycy zmienia się ,w su**.
Postacie takie jak Eric,no cóż..nie dziwię się że ma tyle fanek,jest świetną postacią.
Te naiwne dialogi,prosta czasami głupiutka fabuła,to wszystko jest na plus.
Żaden serial nie dał mi tyle emocji,tyle wrażeń,tyle świetnych i RÓŻNYCH od siebie
bohaterów,każdy jest inny,każdy ma jakiś charakter a przecież w wielu serialach mamy
bezbarwne postacie które są niepotrzebne i czekamy aż wylecą.
No i klimat serialu jest zajebisty,poza tym sceny seksu..nie wiem czemu niektórym to
przeszkadza?
Przecież jak jest miłość to jest i seks?
Chyba nie kończy się na pocałunku?
...No ale widać niektórzy są za mali na ten serial :)
Mogę oglądać ten serial ciągle,nie znudzi mi się,co prawda są sezony lepsze i gorsze
np mój ulubiony sezon to 2 ,bardzo ciekawiły mnie te odcinki,menada która była dość
milą osobą,pokręconą ale wzbudzała moją sympatię.
4 sezon dla mnie był słaby,ale nie był tragiczny.
Teraz czekam na 5 sezon.
Po prostu moim zdaniem True Blood to zajebisty serial a jak ktoś się nie zgadza..to
cóż..każdy może mieć swoje zdanie..ale takie osoby nie mają racji,i są poje**********
Pozdrawiam fanów TB,szczególnie taką piękną fankę...kurde nie pamiętam jej
nicku,ale jak się wypowie..to ją pozdrowię osobiście ;)
Pozdro.