nie mogę się doczekać :D he he, lubie ten serial i te charakterystyczne postacie Sookie, Bill Eric, Sam, Tara, Jason, naprawde fajny serial. Ktos jeszcze czeka na 3 sezon ? :D:D
no pewnie. już odliczam dni. dobrze ze to już nie długo.. :)
a co do postaci.. to coś mi się wydaje, że Billa nie będziemy za często oglądać, ale czas umili nam Eric.
:D
Jeszcze tylko 9 dni! O ile dobrze obliczyłam ;d No cóż,z matmy to ja szóstki nie mam ;d;d
Mam nadzieję,że w tym sezonie będzie mniej Billa (bez obrazy dla jego fanek) ale za to rozszerzą postać Ericzka ;))
Ach...JA JUZ CHCE 13 CZERWCA!!!!!
Mnie też się tak wydaje, że Billa będzie mniej, a Erica więcej. Ale czy to dobrze - to ocenimy po obejrzeniu całego sezonu ;) .
nooo też mam taką właśnie nadzieję, że Erica będzie więcej. Ale to nie oznacza, że Billa nie lubię ;) Razem z wami odliczam już dni !! :)
Zostało 7 dni do premiery!!! :)
Mam pytanko, czy orientujecie się może kiedy pojawi się w sklepach 4 część książki? Czytałam gdzieś, że właśnie w czerwcu, ale nie jestem pewna....
no i mamy 13 czerwca 2010 r, dziś premierowy odcinek. hurrrrraaaa !! nareszcie :)
Hej, wiecie gdzie można będzie obejrzeć dzisiaj nowy odcinek i o której godzinie powinien się pojawić:)?
zalezy o ktorej ten odcinek bd lecial w stanach, moze byc w nocy na internecie ale po angielsku, na polskie tłumaczenie i odcinek trzeba zaczekac do jutra ;-)
Mam prośbę. Jak będziecie mieli link do przetłumaczonego odcinka to umieście go tutaj. Proszę :)
Już się nie mogę doczekać, a szczególnie 4 sezonu serialu ...
hahaah spokojnie 4 sezon?! , jeszcze 3 sezon sie nie rozpoczął a już chce 4 :D , widze że apetyt na czystą krew :D rósnie w miarę jedzenia :D:D yy.. picia :D
hej, nie wiecie jak moge oglądnąć odcinek 3 sezonu? na hbo go pewnie nie bedzie wiec jeśli wiecie skąd go wziąć to powiedzcie, już sie nie moge doczekać aż go obejrze!
a na necie myślisz, ze bedzie na stronie www.ekino.tv ? tam były dwa sezony i teraz moze bedzie trzeci...
1 i 2 sezon oglądałam na seraileonline.pl być może tam będzie można znaleźć pierwszy odcinek 3 sezonu....
szukałam dziś na necie pierwszego odcinka z trzeciej serii chociaż z napisami bo raczej z lektorem nie bedzie jeszcze, ale nie moge znaleźć, ma ktoś namiary gdzie on jest?
napiski jak narazie w 30% zrobione,
beka bo juz by były dawno, ale usunęło im się pierwsze 30 minut i muszą tłumaczyć od nowa :/
pewnie już wiecie, ale http://www.playtube.pl/seriale/czk/20057-czysta-krew-trye-blood-2010-sezon-3-odc inek-1.html na wszelki wypadek:)
nie wiecie kiedy ma sie ukazać drugi odcinek trzeciej serii? teraz na hbo 2 idą ostatnie już odcinki z drugiej serii,myślicie że jak ta seria się skończy puszczą trzecią od razu?
mistrzu, przeciez leci teraz co tydzien na hbo na zachodzie
03x02 Beautifully Broken premiera 21 czerwca 2010
pozdr
Nie będę zakładać nowego tematu, więc kładę to tu...
Skarsgård ( Eric ) przeprowadza śmieszny wywiad z panem O'Hare ( Król Missisipi ) w Fangtasji na planie True Blood.
Robią sobie jaja;) Uwielbiam ten filmik, mam z niego niezły polew..
http://www.youtube.com/watch?v=rxRqFW28VOM
Enjoy!
co jaki czas są premiery kolejnych odcinków? słyszałam że 5 odcinek ma byc dopiero w połowie sierpnia
http://www.playtube.pl/seriale/czk/21016-czysta-krew-true-blood-2010-s03-e05-nap isy.html
nie wiecie kiedy bedzie premiera drugiej części 3 sezonu? bo nie wiem ile mam czekać :D
Troszke sie sypie juz ten seriall.Ale ale podoba jeszcze mi sie.
A napisze mi ktoś o Ericu . Najpierw latał na jakiejś wojence nastepnie stał sie wampirem.Ostatnio był niby synem wikingów, czy to czasem nie za duża rozbieżność czasowa jak na człowieka?
Bo to była wojna wikingów ;] Wtedy znalazł go Godric. Może coś Ci się pomyliło ze sceną z II wojny światowej, gdzie był w mundurze SS, ale wtedy był już wampirem.
wiecie gdzie znajde 12 odcinek pl z 3 sezonu? na playtubie coś sie pokićkało i mam pomieszane odcinki a 12 wogóle nie moge znaleźć