PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

nie mogę się doczekać :D he he, lubie ten serial i te charakterystyczne postacie Sookie, Bill Eric, Sam, Tara, Jason, naprawde fajny serial. Ktos jeszcze czeka na 3 sezon ? :D:D

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

no pewnie. już odliczam dni. dobrze ze to już nie długo.. :)
a co do postaci.. to coś mi się wydaje, że Billa nie będziemy za często oglądać, ale czas umili nam Eric.
:D

ocenił(a) serial na 10
BlackVampire

może to i lepiej ;)

xavier1993

Jeszcze tylko 9 dni! O ile dobrze obliczyłam ;d No cóż,z matmy to ja szóstki nie mam ;d;d
Mam nadzieję,że w tym sezonie będzie mniej Billa (bez obrazy dla jego fanek) ale za to rozszerzą postać Ericzka ;))
Ach...JA JUZ CHCE 13 CZERWCA!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Jaaa

Mnie też się tak wydaje, że Billa będzie mniej, a Erica więcej. Ale czy to dobrze - to ocenimy po obejrzeniu całego sezonu ;) .

xxkamilka91xx

nooo też mam taką właśnie nadzieję, że Erica będzie więcej. Ale to nie oznacza, że Billa nie lubię ;) Razem z wami odliczam już dni !! :)

użytkownik usunięty
HardkorX

Zostało 7 dni do premiery!!! :)
Mam pytanko, czy orientujecie się może kiedy pojawi się w sklepach 4 część książki? Czytałam gdzieś, że właśnie w czerwcu, ale nie jestem pewna....

ocenił(a) serial na 9

Jeszcze tylko tydzień :)))

a 4 część książki ma być 30 czerwca :)

użytkownik usunięty
mia2

dziękuję za informację :)

ocenił(a) serial na 10

no i mamy 13 czerwca 2010 r, dziś premierowy odcinek. hurrrrraaaa !! nareszcie :)

ocenił(a) serial na 8
HardkorX

Czy nie było żadnych przedpremierowych odcinków??

ocenił(a) serial na 10
endlessnight

a kiedy na polskim hbo

LaCandy_vampire

Hej, wiecie gdzie można będzie obejrzeć dzisiaj nowy odcinek i o której godzinie powinien się pojawić:)?

maharet18

zalezy o ktorej ten odcinek bd lecial w stanach, moze byc w nocy na internecie ale po angielsku, na polskie tłumaczenie i odcinek trzeba zaczekac do jutra ;-)

maharet18

premiera dziś wieczór , więc najprawdopodobniej do pobrania jutro z napisami :] ,pozdro

HardkorX

Mam prośbę. Jak będziecie mieli link do przetłumaczonego odcinka to umieście go tutaj. Proszę :)
Już się nie mogę doczekać, a szczególnie 4 sezonu serialu ...

edyyttaa

hahaah spokojnie 4 sezon?! , jeszcze 3 sezon sie nie rozpoczął a już chce 4 :D , widze że apetyt na czystą krew :D rósnie w miarę jedzenia :D:D yy.. picia :D

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

hej, nie wiecie jak moge oglądnąć odcinek 3 sezonu? na hbo go pewnie nie bedzie wiec jeśli wiecie skąd go wziąć to powiedzcie, już sie nie moge doczekać aż go obejrze!

ocenił(a) serial na 8
Lalka091

Na razie nigdzie, w necie będzie dopiero późno w nocy / rano

ocenił(a) serial na 8
Divine

Czyli najwcześniej o 4 rano lub 4:30 / 5:00.

ocenił(a) serial na 10
Divine

a na necie myślisz, ze bedzie na stronie www.ekino.tv ? tam były dwa sezony i teraz moze bedzie trzeci...

ocenił(a) serial na 8
Lalka091

Nie wiem, bo osobiście mam wstęt do oglądania strumieniowego.

użytkownik usunięty
Lalka091

1 i 2 sezon oglądałam na seraileonline.pl być może tam będzie można znaleźć pierwszy odcinek 3 sezonu....

HardkorX

epizod 1 sezonu 3 dostepny juz na darkwarez pl :]
Enjoy :]

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

szukałam dziś na necie pierwszego odcinka z trzeciej serii chociaż z napisami bo raczej z lektorem nie bedzie jeszcze, ale nie moge znaleźć, ma ktoś namiary gdzie on jest?

Lalka091

na peb.pl znalazłam,ale napisów jeszcze nie ma .pozdr

awrel

Ekipa Hatak pl już tłumaczy odcinek w dwie osoby, myślę ze dziś napisy będą na pewno :]
pozdr

HardkorX

napiski jak narazie w 30% zrobione,
beka bo juz by były dawno, ale usunęło im się pierwsze 30 minut i muszą tłumaczyć od nowa :/

ocenił(a) serial na 8
HardkorX

Możecie pisać do jakiej wersji robionej są napisy na hataku ??

HardkorX

czy polskie napisy pojawią się jeszcze dziś ?

shavil

od hataka beda poznym wieczorem lub jutro rano

shavil

juz sa :]
http://napisy24.pl/search.php?str=true+blood+3x01

pozdr

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

wie ktoś czy na necie jest odcinek z napisami prosto do oglądniecia?

Lalka091

pewnie już wiecie, ale http://www.playtube.pl/seriale/czk/20057-czysta-krew-trye-blood-2010-sezon-3-odc inek-1.html na wszelki wypadek:)

ocenił(a) serial na 10
MaryFloraBell

nie wiecie kiedy ma sie ukazać drugi odcinek trzeciej serii? teraz na hbo 2 idą ostatnie już odcinki z drugiej serii,myślicie że jak ta seria się skończy puszczą trzecią od razu?

Lalka091

mistrzu, przeciez leci teraz co tydzien na hbo na zachodzie
03x02 Beautifully Broken premiera 21 czerwca 2010

pozdr

ocenił(a) serial na 6
HardkorX

Nie będę zakładać nowego tematu, więc kładę to tu...
Skarsgård ( Eric ) przeprowadza śmieszny wywiad z panem O'Hare ( Król Missisipi ) w Fangtasji na planie True Blood.
Robią sobie jaja;) Uwielbiam ten filmik, mam z niego niezły polew..

http://www.youtube.com/watch?v=rxRqFW28VOM

Enjoy!

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

wiecie kiedy bedzie 4 odcinek 3 serii z pl napisami?

ocenił(a) serial na 6
Lalka091

Już jest.
http://iitv.info/czysta-krew/s03e04-9-crimes.html
Tu masz;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

co jaki czas są premiery kolejnych odcinków? słyszałam że 5 odcinek ma byc dopiero w połowie sierpnia

ocenił(a) serial na 10
Lalka091

http://www.playtube.pl/seriale/czk/21016-czysta-krew-true-blood-2010-s03-e05-nap isy.html

ocenił(a) serial na 10
HardkorX

nie wiecie kiedy bedzie premiera drugiej części 3 sezonu? bo nie wiem ile mam czekać :D

Lalka091

nie ma przerwy, odcinek 7 już jutro w USA

ocenił(a) serial na 8
nona

Troszke sie sypie juz ten seriall.Ale ale podoba jeszcze mi sie.
A napisze mi ktoś o Ericu . Najpierw latał na jakiejś wojence nastepnie stał sie wampirem.Ostatnio był niby synem wikingów, czy to czasem nie za duża rozbieżność czasowa jak na człowieka?

ocenił(a) serial na 7
simbadnafarmie

Bo to była wojna wikingów ;] Wtedy znalazł go Godric. Może coś Ci się pomyliło ze sceną z II wojny światowej, gdzie był w mundurze SS, ale wtedy był już wampirem.

ocenił(a) serial na 8
Bittersweet88

Możliwe coś mi się ubzdurało z wojną secesyjną.

ocenił(a) serial na 10
simbadnafarmie

wiecie gdzie znajde 12 odcinek pl z 3 sezonu? na playtubie coś sie pokićkało i mam pomieszane odcinki a 12 wogóle nie moge znaleźć

Lalka091

Bo jeszcze go nie ma! W ogóle po co wykopujesz takie stare tematy?