PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

serial na początku (2 sezony) był oryginalny, takie opowieści o wampirach ugryzione z innej strony, bardziej dla dorosłych. i co się stało? zaczyna być kiczowato. czy tylko ja mam takie wrażenie?

ocenił(a) serial na 6
marti_sodergren

też trochę inaczej patrzę na "True blood", sama nie wiem czy to rozczarowanie czy odzwyczajenie. A może trochę zmieniłam się przez rok i już nie podobają mi się rzeczy, które podobały się wtedy. Sama nie wiem, mam mieszane uczucia, jedna oglądać będę dalej- nie porzucam moich seriali :P

ocenił(a) serial na 8
violencia

No 4 sezon to już totalne Fantazy :) wiec nie powiem że im dalej tym lepiej ale powoli robi się V jak Vampir ;D

użytkownik usunięty
Lap

Fakt, wszystko sie pozmianiało ale wcale nie musi oznaczac to ze serial jest kiczowaty. Własnie odeszli tworcy od tego romansiku, Tara zostaje wampirem wiec jest ciekawie ale inaczej:)

marti_sodergren

to jest fantasy, więc trochę kiczu nie zaszkodzi :P a oni tu się sami z siebie naśmiewają i w ogóle pokazują USA, prowincję, religię, homo itd. w krzywym zwierciadle i to się chwali :P

ocenił(a) serial na 8
pixi222

Dokładnie :) , chwali się i to bardzo ciekawi mnie tylko czy mi się wydaję czy w ostatnich sezonach zaburzało im teksty trochę są f#$k u u2 i end of story :D

pixi222

w sumie jeśli tak na to spojrzeć to masz sporo racji:)

marti_sodergren

:D ja się staram z dużym dystansem do tego serialu podchodzić, bo inaczej to po 1 odcinku można się wnerwić za błędy i udziwnienia vide kły :P
to jest po prostu dobry serial rozrywkowy i niech takim pozostanie :D

ocenił(a) serial na 8
marti_sodergren

bez przesady - serial daje rade - 4 sezon był jak do tej pory najsłabszy ale 5 jak narazie jest ok i się rozkręca i dalej oglądam :)

ocenił(a) serial na 10
marti_sodergren

też mam takie wrażenie. robi się NUDNO

ocenił(a) serial na 7
marti_sodergren

Po pierwszych dwóch sezonach byłam zachwycona. Ale im dalej w las, tym gorzej. Zgadzam się - to zaczyna być i nudne, i kiczowate.