Mam pytanie jak w tytule.. ktoś cos wie na ten temat??:)
Ostatnio czytałam spekulacje, że z serialu mogą jeszcze wycisnąć 7, a nawet 8 sezon. Ale żadnych oficjalnych wiadomości na ten temat jeszcze nie ma.
Rutger Hauer powiedział, że cieszy się, że może uczestniczyć w zwieńczeniu tak genialnego serialu, na szczęście to było w prima aprillis :P
Tak na serio to nie wiem, miejmy nadzieje, że nie bo może i traci swój charakter, ale to nadal świetny serial :)
Jest plotka na 7 sezon , gdzyż jedna z postaci grający 6 sezonie ma " namieszczać w życiu Erica-Sookie w 6 i 7 sezonie"
Zastawia mnie , czy cały serial zakończa takim wyborem Sookie jak w ksiązce...
A możesz przybliżyć mi ten wybór, gdyż nie miałem okazji przeczytać książki... :)
Dzieki za przyjecie zaproszenia.
Nie chce robić spoilerów , ale to nie bedzie wampir , ktos kogo nikt sie nie spodziewał ;p
Nie ma za co ;) Możesz zrobić wyjątek - spoilery nie gryzą ;D Czy będzie to któraś z występujących już postaci?
Jednak żeby ich wątek się pozytywnie ukształtował potrzeba chyba dodatkowych dwóch sezonów... :)
Współczuję Samowi :D Od początku Anna Paquin nie podobała mi się w roli Sookie ;P xD
Czy ja wiem..ja do Anki nic nie mam , jest świetna aktorką ;) Ale niestety wolę Sookie z książke - zdecydowana babka umiejaca sobie radzić ;]
Najlepszą postacią kobiecą jest Pam - ta dopiero umie sobie poradzić xD Do pewnego momentu (póki nie została zgładzona) świetną żeńską postacią była Sophie-Anne Leclerq ;)