przestaje sie zachowywac jak 8 letnia, naiwna dziewczynka po 2 sezonie, a billowi wreszcie rosnie para jaj?
sookie z czasem robi się chyba mniej irytująca, ale bill raczej już na wieki pozostanie ciotą (na początku 4 sezonu, gdzie właśnie jestem, zdaje się trochę poprawić, ale patrzenie na niego niezmiennie jest przykrym doświadczeniem).
no szkoda, szkoda, bo pierwsza naprawde interesujaca postac jaka sie pojawila (spojler).. w 2 sezonie (godryk) bardzo szybko zniknela z ekranu i zostaly same takie sredniawe charaktery. eryk sie zapowaida jeszcze niezle, ale na razie nie wiem co z niego wyjdzie. nawet demi-boga wykonyczli. ale ogolnie musze przyznac, ze scenarzystom nie brak inwencji tworczej co do fabuly.
Jesteś dopiero na początku wędrówki przez ten serial, Sookie może i nadal będzie irytująca ,ale inne postacie zwrócą ci na tyle w głowie że nawet Sookie i Bill nie będą ci przeszkadzali.
No i tak oprócz Godryka pojawi się ktoś bardzo interesujący, ale nie zdradzę ci tego ,powiem tylko że będzie ta osoba sto razy lepsza od stwórcy Erica.
3 sezon jest wg mnie bardzo fajny i polecam ci go.
Oglądaj dalej :D