zastanawiam się czy warto oglądać ten serial - opinie są bardzo różne. Osobiście lubię seriale
kostiumowe, fantasy czy historyczne typu Gra o Tron, Spartakus czy Zakazane Imperium. Aktualnie
oglądam 3 sezon Rodziny Borgiów i większość tego co chciałem to już obejrzałem. Zastanawiam
się czy warto przerzucić się na coś ,,współcześniejszego" - nie powiem Dexter czy Prison Break są
dobre:D To jak polecacie czy jednak nie??
Serial jest bardzo specyficzny ;-) nie mam tu na myśli tematyki , bo w sumie wiadomo ,że będzie o kłach ;p .Jeśli lubisz klimaty małych , dusznych miasteczek ( w tym przypadku Bon Temps w stanie Luizjana), wyraziste postacie , czarne poczucie humoru i soczyste dialogi to film dla Ciebie.Ciężko jest go porównać do jakiegokolwiek innego serialu, na początku możesz mieć odruch - WTF..? ,jednak jeśli się wgryziesz to masz świetną ucztę dla oka i ucha hehe.Jeśli Ci się spodoba polecam też serial już ( byłego niestety) scenarzysty TB -Alana Ball'a pt."Banshee" ,Pozdrawiam i miłego ogladania jak coś;-)
bardzo dobry serial, na tle innych seriali, filmów o wampirach ten wypada najlepiej :))
Jeśli lubisz Spartacusa to True Blood też powinieneś polubić. Musisz tylko przebić się jakoś przez pierwszy sezon, który jest dziwny. Nie jest zły, ale jest dziwny :)
mam tylko nadzieje że nie jest to coś w stylu Pamiętniki Wampirów bo takie młodzieżowe klimaty aż tak mnie nie kręcą;p
Dołączam się do pozostałych - serial jest na prawdę świetny. Pod warunkiem, że przebrniesz przez kilka pierwszych odcinków (najbardziej porypany jest 1-wszy ;p)
Nie powiedziałabym, że cały pierwszy sezon jest dziwny, po tych kilku odcinkach serial mnie od siebie uzależnił ;)
Nadia09 bardzo dobrze go opisała :) ja sama lepiej nie potrafię. Mimo wszystko polecam! :D
ok ok dzięki;) chyba się skusze;) nie powiem, The Borgias też wciągnęli mnie dopiero po 5-6 odcinkach więc tu może byc podobnie co nie znaczy że to źle;p
Zależy kto co lubi, serial miał bardzo dobre trzy pierwsze sezony. Ostatni sezon jak na razie jest mocno naciągany moim zdaniem(nie wiem jak było w książce nie czytałem). Dużo osób porównuje serial do Spartakusa i mają racje, ponieważ również tym serialu połowa sezonów jest bardzo dobra a pozostałem dużo słabsze.