PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

wszystko byłoby super gdyby nie przerwa między zębami w która można włożyć 5 zł.. po złotówce.. tak się zastanawiam, Anna ma tyle kasy, że mogłaby sobie pozwolić na operację, dlaczego tego nie robi? nie chce popełnić błędu J. Grey z "Wirującego seksu" która poprawiła nos i więcej na ekranie nie zaszalała? Może ktoś z fanów wie dlaczego?

ocenił(a) serial na 7
marcin_cbr

może dlatego, że większości to w niczym nie przeszkadza... widocznie nie ma kompleksów z błahych powodów jak niektórzy ludzie

ocenił(a) serial na 6
marcin_cbr

A dlaczego miałaby ją poprawiać? Nie jest aż taka straszna diastema. To tak jakby każdy miał sobie poprawiać defekty na twarzy.

marcin_cbr

Moim zdaniem to taki jej znak rozpoznawczy. Zresztą uważam, że bardzo dobrze, że jej nie usuwa. To znaczy, że w pełni akceptuje to, jaka jest i nie zmienia się w zależności o zachcianek fanów. Wszyscy powinniśmy ją za to cenić, a nie krytykować.

domcia1316

Ja ją za to cenie.
Po co ma poprawiać coś sobie...a co to już aktorka nie może mieć takich zębów...
Przecież też jest normalnym człowiekiem,"ma tyle kasy" to niech sobie od razu piersi poprawi,nos,usta i co dalej?
Na co ?
Po co?
Do czego?
...
Jest naturalna,i dla mnie przez to piękna.
Przynajmniej jej nie odwaliło..i nie poprawia nic sobie,tylko takie coś chwalić.

Damx123

Ależ bulwersacja.. piszę biorąc pod uwagę moja osobę, ponieważ miałem jeszcze większą przerwę. I przeszkadzała mi strasznie w życiu codziennym. @Damx123- biorę pod uwagę tylko zęby, powiększanie ust, piersi moim zdaniem ma trochę inny cel. Mi było trudno z tym przetrwać i widocznie jestem słabszy psychicznie od Niej;) pozdrawiam.