mam takie może dziwne pytanie, ale czy w serialu było kiedykolwiek powiedziane/pokazane gdzie Eric spędza noce? oprócz oczywiście sezonu 4, bo to akurat przejściowe kiedy ma kryjówkę w domu Sookie (choć schowek w szafie całkiem wygodny:P) sporo razy było pokazywane, że Pam śpi w Fangtasi w piwnicy, ale nie mogę sobie przypomnieć żeby była tam jakaś trumna dla Erica. a może ktoś wspomniał, że, tak jak w książce, Eric ma gdzieś dom?
ktoś coś kojarzy?
Kiedy Bill szukał Erica w 4 sezonie powiedział Sookie, że sprawdził już jego wszystkie nieruchomości i został tylko jej dom. Może gdzieś ma jakiś inny schowek w szafie?:) A jak nie to wydaje mi się, że też sypiał w barze. On w końcu był jego, a nie Pam. Miał tam swój tron to może trumienkę też;)
Podoba mi się jego pokoik u Sookie, zwłaszcza te książki. Nie dopatrzyłam nigdy jakie są tam tytuły. Może jakaś "Ania z Zielonego Wzgórza"?:) Czekam aż tam wróci, nie mogą go odseparować od domku na cały sezon. I szkoda, że nie pokazali jak robił tam remont i zadomawiał się:) Trochę musiał, bo w lodówce zostawił krew.
pokoik u Sooki jest bardzo fajny :) właśnie nigdy nie pokazali innej sypialni Erica, ale w barze gdzieś musi mieć jakiś schowek, bo dość często pokazywali jak wychodzi gdzieś z zaplecza zaraz po zmroku
byłam ciekawa, bo pomyślałam, że może coś przegapiłam, mimo, że w sumie niedawno oglądałam większość sezonów, ale skoro nikt inny nie zauważył jakiegoś mieszkania Erica to w takim razie nie moja ślepota :P
w książce Eric ma swój własny dom,może w 6 sezonie w końcu zrobią jakieś nawiązanie do książki i go pokażą :)
On ma swoją własną trumnę,ale nie taką "bajerancką" jak Pam,tylko zwykłą.Ma ją w swoim gabinecie.Prawdopodobnie ma ją zazwyczaj schowaną,ale raz w bodajże 2 sezonie było pokazane,jak w niej jest.
ooooooooooo dzięki :) to chyba oznacza oglądanie części odcinków 2 sezonu, ale zdecydowanie jest to przydatna wskazówka :) dobrze, że w 2 sezonie trochę ich nie ma w Luizjanie, bo mój limit internetowy by nie wytrzymał :P