PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

czy przynudza jest jakaś akcja?

ocenił(a) serial na 10
humorek22

Super serial jeśli lubisz takie klimaty oczywiście. Pierwszy odcinek nie jest jakiś super, ale nie zniechęcaj się do serialu bo potem się rozkręci.

maniaczka_filmweb

Ja własnie zacząłem prare dni temu oglądać serial i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Kończę 1 sezon i jest na razie spoko. Nie wiem jak dalej będzie, ale mam nadzieję, że się nie zawiodę :p

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_filmweb

mniej więcej od którego odcinka się rozkręca bo 1 nudny :P i za dużo erotyki w tym serialu ona będzie cały czas?

ocenił(a) serial na 6
humorek22

Cały czas. Nie powinnaś/eś się jednak zniechęcać. TB ma specyficzny klimacik w który wsiąkasz nie wiedząc nawet kiedy to sie stało. Ja się po 4 odcinkach bodajże wkręciłam. Serial jedwabisty.

Do 5 sezonu oczywiście, bo ten jest w istocie przeterminowaną kaszaną. Żeby nie było że nie ostrzegałam.
Coś co dobre nigdy nie trwa wiecznie.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

ja natomiast uważam, że 5 sezon jest najlepszy, może dlatego, że lubie gdy dużo się dzieje :)

ocenił(a) serial na 6
Real4ever

Ty popacz. Ja też lubię gdy dużo się dzieje. Tyle że 5 sezon to był fabularny wór pełen ekskrementów czyt. NUDNYCH idiotyzmów . A to już mi średnio pasuje.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Może i tak jest, ale ja bylem bardzo zapatrzony w sprawę powrotu Russela i może jakoś to wszystko mi nie przeszkadzało. No ale co jak co, ale ostatni odcinek 5 sezonu jest najlepszym z calej serii :)

ocenił(a) serial na 6
Real4ever

Właśnie SPOILERzabicieRusellaSPOILER zważywszy na potencjał postaci uważam za największy możliwy debilizm 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
humorek22

Serial jest bardzo dobry i jeśli tylko nie zniechęcą cię pierwsze odcinki to na pewno nie pożałujesz swojego wyboru :)