PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

polecacie ?

ocenił(a) serial na 4

widziałem 3 pierwsze odcinki i muszę powiedzieć że naprawdę nie wiem o co tyle szumu. Serial
cieszy się z tego co wiem dość dużą grupą fanów, ale po tym co widziałem jest naprawdę słaby.
Lubie klimaty "supernaturalne" wilki, demony itp, lubie nutke horroru ale to co widziałem w
pierwszych odcinkach mnie po prostu znudziło a gra aktorska Anny Paquin wręcz męczyła. Stąd
moje pytanie, czy serial się jakoś rozkręca ? czy sprowadza się do głupiego zauroczenia
wampirzymi romansidłami tylko troszkę w mocniejszym stylu ? Chodzi mi o to czy główny wątek
nabiera kolorków i czy jest szansa na ciekawe zwroty akcji i sceny wliczające widźmy, wilkołaki i
inne mityczne stworki :) ?

reszkov

1 sezon męczyłam miesiąc, odcinki oglądałam na raty, ale potem jest znacznie lepiej:)

ocenił(a) serial na 6
reszkov

Mogę powiedzieć tylko swoich wrażeniach. Pierwsze odcinki szły mi jak po grudzie, po 5 wciągnęłam się na maksa. I trwało to do końca 3 sezonu. 4 już słabszy ale wciąż IMO godny polecenia, JESZCZE. 5 i 6 to totalna porażka.
Są ciekawe zwroty, jest fajnie, ale do czasu;)

ocenił(a) serial na 8
reszkov

Najlepiej obejrz sobie do połowy 2 sezonu. Jeśli nic ci się nie wkręci to nie oglądaj .. serial jest bardzo specyficzny i nie każdemu musi się podobać :)

ocenił(a) serial na 8
reszkov

Ja przestałam po 4 sezonie, choć serial bardzo mi się podobał. Warto wrócić?

reszkov

Obejrzałem pierwszy odcinek i jest słabo a ta główna aktorka gra baaardzo słabiutko ale jeszcze obejrze kilka odcinków może faktycznie sie rozkręci :) 6/10 (jak narazie)

ocenił(a) serial na 5
Blaise.Lukas.K.

Zwykła średniawka, momentami denne romansidło - główna aktorka tragedia.

JasonKrueger

Mnie się serial bardzo spodobał i ze zniecierpliwieniem czekam na 7 sezon! :)

ocenił(a) serial na 10
klaudiamach4

W wakacje całe 6 sezonów w dwa tygodnie obejrzałam, a teraz jak Klaudia czekam na 7 sezon :D

użytkownik usunięty
reszkov

Jest słaby i przereklamowany. Nie trać na niego czasu, mówię szczerze. Połowa postaci jest skrajnie irytująca, a nieustannie drąca mordę Tara co chwilę wywołuje myśl "niech ktoś zabije ją w końcu"!

Skąd tak wysoka ocena i tyle sezonów - nie wiem. Serial ten jest po prostu fatalny.

ocenił(a) serial na 4

po kilu odcinkach mam dość. Serial nie jest dla mnie. Dziękuje za odpowiedzi

ocenił(a) serial na 8
reszkov

True Blood to bardzo kontrowersyjny serial, więc nie każdemu może się spodobać :)

reszkov

Zasady wampiryzmu zachowane. Giną od słońca a nie tak jak w Saga Zmierzch świecą w Słońcu. To że niektóre wampiry przeszły na wegetarianizm i piją "czystą" to jeszcze nie tragedia. Zależy co kto szuka w tym serialu. Ja czekam z utęsknieniem na ostatni (niestety) 7 sezon. Pozdrawiam Fanów serialu.