Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74871
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

pod koniec zwiastuna 6. odcinka True Blood Eric mówi do Sookie 'You mean nothing to me'. (nic dla mnie nie znaczysz) http://www.youtube.com/watch?v=fKEtP-bIZB4 . Zna ktoś może szczegóły tego odcinka?? Bo jeśli te słowa sa prawdziwe to serial będzie znacząco odbiegał od ksiązki :(

ocenił(a) serial na 6
justynagliwice

Ja myślę, że Eric tylko tak powiedział. To na pewno specjalny jakiś jego wybieg, a nie prawdziwe odczucia;)

ocenił(a) serial na 10
justynagliwice

Mi się wydaje że Eric powiedział tak bo musiał ( okoliczności go zmusiły ) albo miał w tym niezły interes, bo jak do tej pory to starał się chronić Sookie i jestem prawie pewna że niepozwoli nikomu zrobić jej krzywdy, przecież w s03e03 się tak bardzo rozmarzył, myślę że Sookie bardzo wiele dla niego znaczy.

ocenił(a) serial na 6
villemo1

villemo1 - Właśnie, właśnie. Bardzo dobrze mówisz. Też tak sądzę.

justynagliwice

Eric jest związany wendetą za śmierć swojej rodziny i raczej będzie działał przeciw Russelowi. Poza tym Sookie jest zbyt cenna aby ją utracić (zresztą sam tak powiedział w chyba 2 odcinku), a ponieważ szczwana bestia z niego, to powiedział co powiedział bo musiał - będzie miał większe pole manewru żeby chronić Sookie. To jest moje zdanie.

ocenił(a) serial na 10
drkd

ciekawe jak się Eric zemści ma Russelu

justynagliwice

Ale mi się zrobiło smutno, kiedy usłyszałam w zwiastunie to 'You mean nothing to me'. Też uważam, że Eric tak powiedział, bo musiał. Sookie jest dla niego bardzo cenna i zależy mu na niej. Z pewnością zrobił to dla jej dobra. Mam nadzieję, że niedługo się wszystko pomiędzy nimi wyjaśni.

ocenił(a) serial na 9
Loreline_

On leci na Sookie więc pewnie powiedział tak bo musiał :D
Bo gdyby wszyscy dowiedzieli się, że każdy wampirek leci na SÓkie ( LOL) to pewnie dobrze by to wykorzystali.

justynagliwice

odbiega od książki już to ze bill został porwany, a króla w ogóle to obchodzi czym on się zajmuje...